🎉 Kampanyalar

Özel Koleksiyon Key'ler

Team Secret Yeni PUBG Mobile Kadrosunu Duyurdu

Team Secret Yeni PUBG Mobile Kadrosunu Duyurdu
Elde ettiği başarılar ile yetinmeyip kadrosunu güçlendirerek yoluna devam etmek isteyen Team Secret yeni PUBG Mobile kadrosunu duyurdu. Güçlenen kadrosu ile Dünya Kupası'nı kazanmaya çalışacak. Detaylar makalede.
Birkaç gün önce Team Secret'in skorer oyuncularından biri olan Asyam "Rex" Allam, PUBG Mobile Malezya ekibinden ayrıldı. Taraftarlar, Team Secret Malezya'nın yeni kadrosunu öğrenmek için bekleyişteydi ve nihayet bir hafta boyunca kadro duyurusunun geleceğini bildirdikten sonra Team Secret Malezya, yaklaşan turnuvalar için yeni kadrosunu nihayet açıkladı. Duyuru, takımın resmi sosyal medya hesaplarından geldi.​

Team Secret Malezya Kadrosu

  • Raymond  TAN | iShotz
  • Aekachai ARRESANAN | Madtoi
  • Dhiya Ulhaq BIN MOHD ARASZ | uHigh
  • Ahmad FUAD | Fredo
  • Jay Lim JAM JIANG | Y2K
  • Jumper
  • Partibhan PETCHAYAPPEN | OnTheGo
  • Seraveem

────────────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile: PMCO Spring Split 2021 Ödül Havuzu

────────────────────────────────────────────────────

Madtoi, Ishotz ve Uhigh ile birlikte 2021 yılında da takımı yönetmeye devam edecek. Ayrıca daha önce başka bir popüler Malezya takımı olan "Yoodo Gank" da turnuvalarda oynayan, takımı birçok zafere götüren - Başlıca başarılarından biri PUBG Mobile Pro League South East Asia Spring Split 2020 idi - Fredo ve Jumper, kadroya yeni katılan isimler oldu. 9 Ocak'ta Yoodo Gank'tan ayrılan Fredo ve Jumper, Resurgence Malezya için PMPL Malaysia Fall Split'te oynayan Y2K'ya katılacaklar. Daha önce Team Secret (Mobile) için koçluk yapan Muhammad JangS Farhan, Şubat ayı başları takımdan ayrıldı ve yeni takım koçu Seraveem, yöneticisi OnTheGo oldu.

2019'da PUBG Mobile Esports'a giren Team Secret, Malezya'nın en başarılı PUBG Mobile ekiplerinden biri olduğunu; 2020'de PUBG Mobile Pro League, Malaysia Spring ve Fall Split'i kazandıktan sonra ilk büyük galibiyetini yaşayarak kanıtladı. Takımın oynadığı son büyük turnuva, finallerde yedinci sırada yer aldığı PUBG Mobile Global Championship oldu. Ayrıca takım PUBG Mobile World League West Season Zero Finallerinde 15. sırayı aldı. 2021 sezonu için yeterli deneyime sahip olan Team Secret Malezya takımı, Dünya Kupasını kaldırmak için kıyasıya mücadele edecek.


► Hemen indirimli PUBG Mobile UC satın almak için tıklayın!

×

Alışveriş Sepeti

Sepetinizde toplam
{{ getTotalItemCount() }}
ürün bulunuyor
{{ item.productName }}
{{ item.productName }}
{{ item.categoryName }}
Adet -
{{ item.price * item.quantity | number:2 }}{{ currencyCode }}
SEPET TOPLAMI
{{ getTotalPrice() | currency: currencySymbol }}
SEPETE GİT
FOXNGAME
Ooppss!
Görünen o ki sepetine ürün eklemeyi unuttun.
ALIŞVERİŞE BAŞLA
>{{miniShoppingCart.totalItem}}