SİTEYE GİT

Wild Rift’e Yeni Başlayanların Kolay Ustalaşacağı 5 Şampiyon

League of Legends tabanlı mobil oyun Wild Rift, oyuna yeni başlayan oyuncuları kolayca bunaltabilecek, sürekli genişleyen bir şampiyon listesine sahiptir.


MOBA oyunları genel olarak karmaşıktır. Oyuncular makro ve mikro karar vermeyi anlamalı ve oyundaki tüm karakterler için şampiyon mekaniğini öğrenmelidir. Wild Rift’e yeni başladıysanız, oyunu anlamayı ve hedeflerin, baronların ve itemlerin önemini kavramayı sağlayacak şampiyonları seçmek sizin için daha eğitici olacaktır. Wild Rift’e yeni başlayan oyuncuların kolayca erişebileceği, aynı zamanda oyunu taşıyabilecek şampiyonlar aşağıda listelenmiştir.

Yeni Başlayanlar İçin En Erişilebilir Wild Rift Şampiyonları

1) Üst Koridor | Darius

Wild Rift'in üst koridoru söz konusu olduğunda Darius ve Garen ustalaşması en kolay iki şampiyondur. Darius, koridor aşamasının hem içinde hem de dışında aldatıcı miktarda hasara sahiptir. Boşluk kapatma araçlarının eksikliği ve kısa otomatik saldırı menzili, Teemo, Akali ve Olaf gibi Wild Rift şampiyonları tarafından kolayca karşılanmasını sağlıyor. Yordle'ın kör yeteneği, temel saldırılarının inmesine izin vermediği ve böylece Kanama pasif oluşumunu engellediği için Teemo onun en büyük kabusudur.

Darius Yetenekleri

Pasif – Kanama

Q – Biçen Balta

W – Kemik Kıran

E – Tut Çek

Ulti – Noxus Giyotini

2) Jungle | Amumu

Amumu ilk başta biraz zor görünebilir, ancak sadece birkaç saatlik oyun süresinden sonra giriş ve çıkışlarını etkili bir şekilde öğrenebilir. Hem büyük saldırı hem de savunma yeteneklerine, iyi orman net hızına ve etkili bir şekilde savaşmaya başlamak için araçlara sahiptir.

Amumu Yetenekleri

Pasif – Lanetli Dokunuş

Q – Sargı Atışı

W – Gözyaşı Seli

E – Sinir Krizi

R – Hüzünlü Mumya'nın Laneti

──────────────────────────────────────────────────────────────────

► League of Legends Astronot Kostümleri 11.13 Yamasıyla Geliyor

──────────────────────────────────────────────────────────────────

3) Orta Koridor | Annie

Hem Wild Rift hem de League of Legends için Annie, yeni oyuncuların alması ve öğrenmesi için giriş seviyesi temel şampiyonlardan biridir. Annie'nin sadeliği oldukça aldatıcıdır, çünkü Karanlık çocuk kitine yerleştirilmiş bir ton patlama hasarı ile birlikte gelir.

Annie Yetenekleri

Pasif – Kundakçı

Q – Yok Et

W – Ateşle

E – Alev Kalkanı

R – Çağır: Tibbers

4) Ashe

Bir ADC'yi oynamak ve ustalaşmak, League of Legends veya Wild Rift'te tam olarak kolay değildir. Şampiyonun mekaniğinin yanı sıra, oyuncuların anında yıkılmamaları için konumlandırma gibi şeylere de dikkat etmesi gerekir. Ashe'in kitinde ustalaşmak nispeten kolaydır. İyi bir menzile sahip olduğundan, onu takım dövüşlerinin içinde ve çevresinde konumlandırmak zor değil. Aldığı otomatik saldırı yavaşlaması ve Vole'sinden gelen yavaşlama, kaçan düşmanları uçurmasını ve yakalamasını kolaylaştırıyor.

Ashe Yetenekleri

Pasif – Buz Atışı

Q – Pürdikkat

W – Yaylım Ateşi

E – Şahin Atışı

R – Büyülü Kristal Ok

5) Destek | Soraka

Soraka, Wild Rift'teki iyileştirici yetenekleri düşman ekibi oyunu kaybetmelerine neden olacak kadar eğebilen, yaşayan, nefes alan, yürüyen bir ambulanstır. Diğer Wild Rift desteğinden farklı olarak, etkili katılım araçlarından yoksundur. Alt koridorda bir Soraka'ya karşı oynamak, özellikle dürtme ağırlıklı agresif bir alt koridor kullanırken gerçekten çok can sıkıcı olabilir. Düşmanı, ağır yaralarla pasif olarak övünen anti-iyileştirici öğeler inşa etmeye zorlayarak birçok kompozisyonu ayakta tutabilir. Soraka'yı öğrenmesi nispeten kolaydır ve destekte ustalaşmak isteyen Wild Rift oyuncuları için tavsiye edilir.

Soraka Yetenekleri

Pasif – Kurtuluş

Q – Yıldız Yağmuru

W – Astral İlham

E – Ekinoks

R – Dilek

İndirimli Wild Rift Vahşi Çekirdek satın almak için tıklayın!