SİTEYE GİT

Valorant'ta Hangi Kontrol Uzmanı Ajan Daha İyi

Valorant'a gelen yeni 2.01 yaması ile birlikte birçok ajan üzerinde önemli değişiklikler sağlandı. Brimstone'un bazı yetenekleri güçlendirilirken, Omen nerflendi. Peki hangi ajan daha iyi?


Valorant, benzersiz yeteneklere sahip birçok ajana ev sahipliği yapıyor ve oyun geliştikçe ajanlarda önemli ölçüde değişime uğruyorlar. Valorant Bölüm 2'nin başlamasıyla birlikte kontrol uzmanı ajanı Brimstone önemli değişiklikler aldı. Brimstone meraklılarından önce Omen, kontrol uzmanları arasında en çok dikkat çeken ajandı ancak Brimstone ’un yeteneklerine gelen ince ayarlar onu oyun için daha uygun bir ajan yaparken Omen ise nerflendi.

Valorant'ın En İyi Kontrol Uzmanı Ajanı Kim?

Viper önemli ölçüde değiştirilene kadar, Valorant'taki en iyi kontrol uzmanı ajanlarından biriydi fakat şuan ise Brimstone ve Omen arasında olduğunu söylemek daha doğru olur. Yama 2.0'dan itibaren geliştiriciler Brimstone ‘un yeteneklerini güncelledi.

New Episode, fresh updates. Yoru, Controller balance, a slew of Competitive changes, and the rest. Read the full Patch Notes 2.0 here: https://t.co/FAzu8TSfbV pic.twitter.com/fAKDYRnRzP

— VALORANT (@PlayVALORANT) January 12, 2021

► Valorant 2.01 Yama Güncellemesi ve Yeni Silah Kaplamaları



Öte yandan Omen, Valorant'ın kontrol uzmanı havuzunu dengelemek için yeteneğinde birkaç nerf aldı.

Omen hala Valorant ‘ta flaş yeteneğine sahip tek kontrol uzmanı ajanıdır ve yeteneklerinin tamamen nerflendiğini düşünmeyin, sadece Brimstone’a göre önemli bir avantajı olmayacak şekilde ince ayarlar sağlandı. Bu güncellemelerle birlikte ajanlar oyunda daha dengeli konuma sahip olacaklar.

Brimstone ve Omen arasındaki seçim çoğunlukla her oyuncunun oynanış tarzına bağlıdır. Birçok profesyonel oyuncu değişikliklerle ilgili duygularını zaten ifade etti. Ajan seçimlerinde harita ve ajan uyumluluğu gibi diğer faktörler bile devreye girebiliyor. Yama 2.0, Brimstone oyuncularının Omen oynamaları gerektiğini hissettirmek yerine daha fazla oyuncuya hitap etmesini sağladı. Riot Games, her Valorant ajanının farklı şekillerde gelişmesini amaçladı ve bu yama ile tam olarak bunu başardı.

► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!