SİTEYE GİT

Valorant Yeni Sihirpunk 2.0 Skin Paketi Geliyor!

Valorant yeni Sihirpunk 2.0 görünüm paketi, retrofütüristik özü ve daha fazla görünüm çeşidiyle 3.10 yamasıyla mağazalara geri dönüyor.


Valorant yeni Sihirpunk 2.0 görünüm paketi, retrofütüristik özü ve daha fazla görünüm çeşidiyle 3.10 yamasıyla mağazalara geri dönüyor. Steampunk'tan ilham alan silah görünümü ilk olarak 1 Nisan 2021'de mağazalarda göründü. O zamandan beri Valorant topluluğu arasında giderek daha popüler hale geldi. Hayranlar, Sihirpunk cilt paketinin uzun süredir daha fazla varyantla geri dönmesini bekliyordu ve sonunda 3.10 yaması ile vitrinde.

Mekanik sihrin en güzel örneği tekrar ellerinizde.
Sihirpunk tarzını bozmadan yeni kaplamalar ve yeni bir yakın dövüş silahıyla geri dönüyor. ✨
Hepsi yarın Mağaza'da. 🔥 pic.twitter.com/VLfsMNS49R

— VALORANT // TÜRKİYE (@VALORANTtr) November 16, 2021

Steampunk terimi, FRP (Fantasy Role Playing) türü bir video oyunu olan Shadowrun serisinden gelmektedir. Kısacası distopik temalı bir fantezi dünyasına dayanıyor. Ayrıca, bu dünyadaki silahlar genellikle bazen elektrik veya sihirle çalışan ileri teknolojiye sahiptir.

Sihirpunk 2.0 Skin Paketi Renkleri

Sihirpunk 2.0 skin paketi silah boyunca akan şimşekleri görebileceğimiz yarı saydam bir parça ve aynı koyu ahşap renkli dış cepheyle önceki sürümüne benzer şekilde tasarlanmış. Yine eski pakete benzer şekilde Sihirpunk 2.0, oyuncuların görünümlerini daha da özelleştirmeleri için mavi, yeşil, mor ve turuncu olmak üzere dört farklı renk çeşidine sahip olacak.

Bununla birlikte, yeni Sihirpunk 2.0 koleksiyonunun öne çıkan özelliği, benzersiz yakın dövüş silahıdır. Önceki paket genel görünümlü bir bıçağa sahipken, 2.0 kelimenin tam anlamıyla yakın dövüş görünümü olarak bir Şok Eldiveni ekledi.

Sihirpunk 2.0 Skin Paketi Fiyatı, Kaç VP?

Mağazaya dönüşü dört gözle beklenen Sihirpunk koleksiyonu dürüst olmak gerekirse Valorant’ın en güzel ve en etkileyici skin kaplamalarından biri. Ancak yukarıdaki resimde fark edeceğiniz gibi, yeni pakette oldukça garip bir silah seçimi var. Ne Phantom var ne Vandal…?

Riot Games'in neden bu çok popüler iki silahı atlamayı tercih ettiği herkesin tahminindedir, ancak Sihirpunk kaplaması çok güzel olduğu için bu biraz üzücü olmuş.

Operator (1775 VP)

Magepunk Operator | #VALORANT pic.twitter.com/lOZvvgVdp3

— Mike - Valorant Leaks & Info (@ValorLeaks) November 16, 2021

Sheriff (1775 VP)

Magepunk Sheriff | #VALORANT pic.twitter.com/PZYBwTdAH6

— Mike - Valorant Leaks & Info (@ValorLeaks) November 16, 2021

Guardian (1775 VP)

Ares (1775 VP)

Şok Eldiveni (1775 VP)

Magepunk Shock Gauntlet | #VALORANT pic.twitter.com/UPtkDX3spk

— Mike - Valorant Leaks & Info (@ValorLeaks) November 16, 2021

Sihirpunk 2.0 premium bir koleksiyon olduğu için silahları tek tek almak isterseniz 1775 VP, tüm paket fiyatı içinde 7100 VP ödemelisiniz.  


► İndirimli Valorant VP satın almak için linke tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant