SİTEYE GİT

Valorant’ın Yeni Haritası “Jam” Kod Adıyla Biliniyor

Kod adı, yaklaşan haritanın yeri veya kökeni hakkında herhangi bir bilgi vermese de, ValorLeaks'ten gelen bazı sızıntılar bize yeni Valorant haritası hakkında bazı ek bilgiler veriyor.


İlk olarak Haziran 2020’de yayınlanan Valorant, başlangıçta dört haritaya sahipti: Haven, Bind, Split ve Ascent. Geliştiriciler daha sonra oyuna dört yeni harita daha eklediler: Icebox, Breeze, Fracture ve Pearl. Riot Games, Bölüm 4 hariç genellikle her bölümde yeni bir harita yayınlıyor. Bölüm 5’te Pearl haritası ile tanıştılar.

Doğrusu Pearl ve Fracture, Valorant'ta yayınlanan önceki haritalara kıyasla o kadar popüler değil. Riot Games, bu iki haritayı uygulanabilir kılmak için elinden gelenin en iyisini yaptı, ancak topluluk bundan daha fazlasını istiyor. Yani yeni bir haritanın ortaya çıkma zamanı gelmiş olabilir.

───────────────────────────────────────────────────────────────

Valorant 6. Bölüm 1. Kısım Ne Zaman Başlıyor? Tüm Sızıntılar

───────────────────────────────────────────────────────────────

Valorant’ın Muhtemel Yeni Haritası “Jam” Kod Adıyla Biliniyor

Güvenilir veri madencisi ValorLeaks, kısa süre önce “Jam” kod adlı yeni bir harita hakkında bilgi paylaştı. Ancak kod adı ve aşağıdaki harita ile bağlantısı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bununla birlikte, en son harita olan Pearl, Pit olarak ve en yeni ajan Harbor’da, Mage olarak biliniyordu. Dolayısıyla bu kod adlarının her zaman birebir çıkmasını beklemeyelim.

NEW MAP CODENAME : Jam | #VALORANT

— Mike | Valorant Leaks & News (@ValorLeaks) November 4, 2022

Kod adı, yaklaşan haritanın yeri veya kökeni hakkında herhangi bir bilgi vermese de, ValorLeaks'ten gelen diğer bazı sızıntılar bize yeni Valorant haritası hakkında bazı ek bilgiler verebilir. En son oyun dosyalarında "Play_Jam_StoneDoor_Break.uasset" kodlu küçük bir ses parçası bulundu. Sesin detayına inildiğinde taş kapı kırılma sesi duyulduğu sızıntılar arasında. Yani Valorant'ta taştan yapılmış, silahlarla ateş edilerek kırılabilen, Sage’in Duvarı'na benzeyen kapılar olabilir.

New Map Codename: JAM | #VALORANT

🔊 Play_Jam_StoneDoor_Break.uasset pic.twitter.com/sPuVjgipuu

— VALORANT Leaks (@valorantleaksEN) November 5, 2022

Yama 5.09 dosyalarında bir Harbor sesli mesajı da bulundu. Bu sesli mesajda Harbor, "Omega Earth'teki Çiçekler Şehri"nden bahsediyor. Ayrıca bu şehrin kendi memleketinde olduğunu söylüyor.

Harbor Voicemail | 5.09 | #VALORANT

Astra, Killjoy and I have completed the analysis, the 'City of Flowers' on Omega has a link to the multiverse, asks Brimstone to assemble a team for the Legion and have his name written at the top!

For more 🔊 pic.twitter.com/Nmy6gov1xp

— VALORANT Leaks (@valorantleaksEN) November 1, 2022

Bildiğimiz gibi, Harbour Hindistan'dan; Yaklaşan haritanın Hindistan'da da yer alması büyük bir olasılık. Aşağıdaki görüntü bu spekülasyonu daha da doğrulamaktadır.

5.09 | Operation Board | #VALORANT pic.twitter.com/Qv6tb8EQMu

— VALORANT Leaks (@valorantleaksEN) November 1, 2022

Valorant’a yeni harita ne zaman gelecek?

Yeni Valorant haritası ne zaman gelecek henüz kesin bir tarih yok. Ancak tüm bu sızıntılara bakılırsa Riot Games'in bu kez yeni haritayı yayınlaması 2 Bölüm sürmeyecek gibi görünüyor. Dolayısıyla, spekülasyonumuz doğruysa, Valorant 9. haritasının 6. bölümde yayınlanmasını bekleyin.

Bu yazıda kullanılan tüm bilgiler sızıntılara dayanmaktadır. Ancak, hala zaman var ve yeni haritayla ilgili daha fazla bilgi, yeni harita hakkındaki asıl gerçeği ortaya çıkaracak.


► Valorant Points'te %16 indirim! +%1 Bonus bakiye ile ucuz VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant