SİTEYE GİT

Valorant'ın Bütün Silah Koleksiyonları & Fiyatları

Valorant tüm silah skinleri ve fiyatlarını sizler için derledik. Çok sevilen silah koleksiyonları için göz atın.


Valorant, silah koleksiyonları açısından oldukça zengin. Yaklaşık bir buçuk yıldır sürekli mağaza vitrinine silah kaplamaları gelmekte. Ara ara mağazamıza gelseler de bir paket halinde geldiklerini unutmayalım. Gece Pazarında ise şansımıza bağlı olarak sevdiğimiz skinleri indirimli alıyoruz. En başta gelen kaplamalar sade olsalar da zaman içerisinde farklı efektler veya sesler içeren skinler oyuna gelmeye başlamıştı. Gelin beraber bu zamana kadar çıkan tüm Valorant skin koleksiyonlarına ve fiyatlarına bir göz atalım.

Valorant Ejder Ateşi Serisi

Ejder Ateşi koleksiyonu Valorant’ın ilk skin paketlerinden biri. Hâlâ çok popüler olması ve oyuncuların büyük çoğunluğunun mağazalarında görmek istemesi ise ayrı bir detay.

Valorant Zedd X Valorant SPECTRUM

Dünyaca ünlü DJ Zedd ve Valorant’ın iş birliğiyle beraber ortaya konulmuş ve gelmiş geçmiş en pahalı Valorant silah koleksiyonu Spectrum'dur. Silahların kendine has sesleri ve müziği tamamen Zedd tarafından yapılmıştır.

Fiyatı: 10,700 VP

Valorant BlastX 

Oyuncak temalı BlastX koleksiyonu rakiplerinizi paket etmek için bire bir. Aynı zamanda mermileriniz de oyuncak silah mermisi gibi gider.

Fiyat: 8,700 VP

Valorant Delipop

Neon efektleri ve grafitti tasarımıyla oyuncuların gözdesi haline gelmişti. Serinin bıçağı ise en sevilen bıçaklardan biri.

Fiyat: 8,700 VP

Valorant Delipop 2.0

Sevilen serinin ikinci versiyonu. Bu sefer bıçak yerine balta gelmesi ise güzel bir detay. Neon efektleri ve farklı renk varyantları ise birbirinden güzel.

Valorant RGX 11Z Pro 

Son gelen koleksiyonlardan biri olan RGX 11Z Pro skin paketi oyuna skor sayan silah eklentisini getirmişti. Hem sesleri hem de renkleri çok beğenilen seri ise bıçak olarak bir katanayı oyuna getirmişti.

Fiyat: 8,700 VP

Valorant Mahvolmuş Silah Kaplamaları

League of Legends’ın gizemli evreninden kopup gelen bu skin paketi, gölge adaların kudretini beraberinde getiriyor. Silahların dışında kocaman bir kılıcı oyuna getirdiğini unutmak mümkün değil.

Fiyat: 8,700 VP

Valorant Işık Muhafızları

LoL’den gelen tek seri Mahvolmuş serisi değil. Işığın gücünü gölgeleri yok etmek için kullanan efsane Işık Muhafızları'nın teması da oyuna gelmişti. Özellikle sesleri ve efektleri çok beğenilen set farklı renk seçenekleri de sunuyor.

Fiyat: 8,700 VP

Valorant Anomali Serisi

Evrenin ve hiçliğin teması elimizdeki silahlarla buluştu. Yine oyunun en eski paketlerinden biri olan Anomali kaplamaları ise oyuncular arasında ikilemde kalmasıyla biliniyor. Kimisi çok severken kimisi pek de sevmiyor. Bizce tema ve işlenişi harika.

Fiyat: 8,700 VP

Valorant Celestial Skin Paketi

Uzak doğu sanatı silahlarımıza işleniyor. Valorant skin paketi Celestial, ay yeni yılını kutlamak için gelmişti.

Onetap’ten EGO Seti

Farklı renk seçenekleri ve motivasyon yazılarıyla EGO serisi vitrinde yerini almıştı.

Valorant Forsaken 

Bu paketin güzel efektlerinin yanı sıra bir de aydınlık tarafı var.

Yerçekimsel Uranyum Nöroateşleyici (Y.U.N) Serisi

Gelecek ve uzay savaşı temalı pakedin hem sesleri güzel hem de efektleri.

Valorant İyon Serisi

Zamanda yolculuk ve ışınlanma temalı güzel bir paket. Özellikle bıçağının çok güzel olduğunu es geçmeyelim.

───────────────────────────────────────────

► Valorant İsminizi Nasıl Değiştirirsiniz? (2021)

───────────────────────────────────────────

Valorant Sihirpunk Kaplamaları

Valorant Sihirpunk silah kaplamalarında tam anlamıyla sihir ve teknoloji birleşiyor. Silahların belirli bölümlerindeki elektrik akımı detayı ve ses efektleri oyuncular tarafından çok beğenilmişti.

Nebula Serisi

Nebula serisinde bütün evreni silahlarımızda yaşıyoruz.

Valorant Oni Skinleri

Bu seride oyuncuları samuray teması ve Japon mitolojisi karşılıyor. Özellikle Oni phantom silahının hayranı çok fazla.

Valorant Köken Skin Paketi 

Bilimkurgu ve antik zanaatkârlığın zıtlığını yansıtan Köken serisi yine Valorant’ın en beğenilen silah skinlerinden biri olarak oyuna gelmişti.

Valorant Yağmacı Seti

Karanlığın ve gölgenin temsilcisi. Valorant Yağmacı seti acıması olmayan oyuncular için. En çok dikkat çeken özelliği ise şarjör değiştirme animasyonu ve skor alma sesi. Yağmacı Vandal ise oyuncuların dilinden düşmeyen bir silah.

Özel Harekat Koleksiyonu

Valorant Özel Harekat koleksiyonu ile modern militarizm teması oyuna gelmişti. Paketin en sevilen parçası ise kelebek bıçak olmuştu. Bu pakette aynı zamanda silahlara eklentiler de geldiğini belirtelim.

Valorant Asil Set

Valorant Asil serisi her açıdan renkli ve çeşitli bir havaya sahip. Bıçak yerine baltası olduğunu ve renk seçeneğinin geniş olduğunu söyleyelim. Tam da asiller için, özelliklede Asil Vandal.

Valorant Asil 2.0

Sevilen Valorant Asil skin paketinin ikinci versiyonu geldi. Bu sefer bıçak olarak karambit oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Valorant Fatih Serisi

Valorant Fatih setinin renkleri ve bıçağı çok güzel. En eski paketlerden biri olmasına rağmen hâlâ en çok terchi edilen skinler arasında.

Valorant Sarmal Skin Paketi

VALORANT’ın ilk skin paketlerinden biri olan Sarmal, canlı görünümüyle hala çok sevilen paketlerden biri.

Valorant Tethered Realms

Çarpıtılmış boyutların dengesiz uyumu. Söyleyecek pek fazla bir şey yok. Silahınızın aniden renk değiştirmesi dışında!

VALORANT GO! Vol. 1

Sevilen ajanların şekilden şekile girdiği silah kaplama seti Valorant Go 1. Cilt! Bıçağı ise Jett’in bıçaklarından biri.

VALORANT GO! Vol. 2

Sevilen serinin ikinci versiyonu bu sefer farklı ajanlar ve farklı silahlara geliyor.

Valorant Avalanche Skin Paketi

Bu koleksiyon buz ve soğuk temalı. Özel efektler ve sesler ile donatılmasa da kaplamaların kalitesi ve görünüşleri gayet güzel.

Horizon Koleksiyonu

Horizon serisi gün batımının ve gökyüzünün canlı renklerinin birleşmesinden oluşuyor. Silahlar ise siz hareket ettiğinizde sanki o manzarayı içerisinde barındırıyor gibi.

Valorant Minima Seti

Valorant Minima seti isminden de anlaşılabileceği gibi pek minimalist. Özel efektler ve sesler barındırmayan bu koleksiyon, zevklerini sade ve anlaşılır seven oyuncular için.

Fiyat: 4270 VP

Unutulmaz Silah Kaplamaları

Meksika’nın bir geleneği olan “Nunca Olvidados” konseptinde çıkan bu set, ölüler günü teması ile cadılar bayramını kutlamanın enteresan bir yolu. Unutulmaz silah kaplamalarının gece ve gündüz varyantlarının olduğunu söyleyelim.

Fiyatı: 5100

Valorant Silvanus Serisi

Kış Diyarı koleksiyonuna benzeyen ama daha karanlık ve gizemli tonlara sahip bir silah serisi. Holografik görüntüsüyle karlı bir kış gecesini silahımınız üzerinde yaşatıyoruz.

Fiyat: 4,270 VP

Kış Diyarı Koleksiyonu

Valorant Kış Diyarı koleksiyonunda ise Noel ruhunu üzerinde barındırıyor. Kuzey ışıkları, karlı yollar ve bacası tüten evler. Serideki kostümlerin hepsinin holografik olduğunu belirtelim. Bıçak ise siz bir yerlere vurdukça kırılan bir baston şeker.

Şenlik Paketi

İsminden de anlayabileceğiniz üzere Şenlik Seti kutlama aksesuarları ile dolu. Valorant’ın en renkli paketlerinden biri ve renk uyumu çok güzel. Kutlamayı ve eğlenceyi seven oyuncuların kaçırmadığı bir koleksiyon.

Fiyat: 2930 VP

Muharebe Seti

İkinci Dünya Savaşı temalı bir koleksiyon. Silahların efekt ve seslerle donatılmamış olmasına rağmen temaya göre modellenmiş olmaları söz konusu. Özellikle “Ghost” silahı ve “Operatör” ünlü silahlara benzetilmiş. Tahminini siz yapın.

VALORANT’a gelmiş ve oyuncuların envanterlerinde yer alan bütün silah koleksiyonları bu kadardı. Gelecek olan skin paketlerini heyecanla bekliyoruz. Bir sonraki haberde görüşmek üzere!


► Valorant'ın tüm silah skinlerine Foxngame farkı ile sahip olun! İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant