SİTEYE GİT

Valorant Recon Silah Kaplamaları 3.04 Yamasında!

Yama 3.04 beraberinde yeni skin paketi Recon, diğer adıyla Özel Harekat silah kaplamalarını yeni koleksiyon olarak oyunculara sunacak. Setin yıldızı olan Kelebek Bıçak ve tüm skin paketlerine indirimli fiyatlarla ulaşın.


Valorant’ın önceki yamasının üzerinden iki hafta geçti geçmedi, Riot 3.04 güncellemesini çıkarttı. İçerik bakımından kısıtlı bir yama olmasına rağmen oyunun oynanış mekanikleriyle alakalı can alıcı noktalardaki hataları düzelttiği için son derece işlevli bir güncelleme olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, özellikle Omen ile alakalı düzeltmeler ve yaşam kalitesi düzeltmeleriyle birlikte Valorant oyuncularının bu güncellemeden memnun kalacağından eminiz. Ayrıca, bu yamayla paralel olarak Özel Harekât/Recon silah kaplamaları da çıkış yaptı. Bu silah setinin arasında çoktandır beklenen kelebek bıçak da var.

Tüm Yenilikler

Omen Güncellemesi


Oyunun popüler Kontrol Uzmanı ajanlarından Omen'ın Karanlık Örtü yeteneğinde ufak bir düzenleme yapıldı. Öncesinde bu hata, yeteneğin hedef alındığı yerin biraz yanına yerleşmesine sebep oluyordu. Artık nere hedef alınırsa alınsın hedefin tam üzerine gidiyor.

Espor Gelişimleri


Daha rekabetçi hayranlar için espor merkezli pek çok yeni düzenleme getirildi. Bu düzenlemelerin, oyuncuların hem oyun hem de seyir keyiflerini arttırması hedeflenmiş. 9 Eylül’de başlayacak olan Masters Berlin öncesi böyle bir ayar yapılması etkinliğin daha da sorunsuz bir şekilde ilerlemesine kesinlikle yardımcı olacaktır.

Oynanış Mekanikleri Güncellemeleri


Giderilen Hatalar


Oynanış Teknolojisi


Gıcır Gıcır Silah Kaplamaları Recon!

VALORANT Özel Harekat Silah Setinin ilk incelemesini Berkay Okyar yaptı.
Yeni kaplama seti videosu yayında. 🔥👊
📺: https://t.co/iYJ0deHv1M

— VALORANT // TÜRKİYE (@VALORANTtr) August 24, 2021

Valorant bir yandan da yeni silah kaplaması seti Recon’u çıkarttı. Kaplamaların askeri tarzları ve eklentileri, bize bir hayli Call of Duty havası verdi diyebiliriz. Silah setinin içinde Phantom, Ghost, Spectre ve Guardian var. Aynı zamanda, oyuncuların çok uzun süredir beklediği Balisong Kelebek Bıçak da silah setinde yerini almış durumda. Sanat ekibinin direktörü Sean Marino, askeri tarzdaki silah kaplamaları tasarılarının oyunun ilk çıkışından beri sürdüğünü belirtti.

Valorant Recon skin paketi 

Yeni silah kaplamalarında dünya çapındaki oyuncuların, maçları modern savaş silahlarıyla yapma isteği de mevcuttu. Sean Marino, “PUBG, Rainbow Six ve diğer shooter oyunlarda edinilen tecrübeyi kendi oyuncularımıza da sağlamak istedik. Onlara tam tekmil, ziller ve düdükler dahil bütün eklentilerle birlikte savaş alanına gitme hissini sağlamayı amaçlıyoruz.” diyerek Recon Koleksiyonunun arkasında yatan fikri açıkladı. Aşağıdan skin paketinin içeriğine göz atabilirsiniz:

Toplam paket fiyatı 7100 VP olarak bu skinlere ve oldukça heyecan yaratan kelebek bıçağa sahibi olmak için sitemizi ziyaret edin. Tüm VP'lerde %13 indirim sizleri bekliyor →  https://www.foxngame.com/valorant

#VALORANT Recon Skin Collection | First Look Preview

🎖 Military theme
🔫 Ghost, Spectre, Guardian, Phantom & Balisong Melee
🛒 7,100VP
✨ 4 Color Variants
🦋 BUTTERFLY KNIFE 🔪

Thank you @VALORANTukn & @PlayVALORANT for
inviting us to preview this collection!🥰 pic.twitter.com/80oHL6bpuP

— VALORANT Hub (@ValorantHubb) August 24, 2021

Valorant Recon Silah Setindeki her silahı almak için oyuncuların bir sebebi var diyebiliriz. Tabii ki, en çok dikkat çeken parça olarak kelebek bıçak söz konusu. 


Daha fazla bilgi için bizi takipte kalın!

 Instagram

 Twitter 

♦ Youtube