SİTEYE GİT

Valorant: Omen, oyuncular oyun bozan bir hatadan yararlanmaya başladıktan sonra eşleştirmede devre dışı bırakıldı

Riot, oyuncular oyun bozan hataları kötüye kullanmaya başladıktan sonra Omen'i Valorant eşleştirmesinden devre dışı bıraktı.


Omen ve "Gölgelerin İçinden" yeteneği ile mevcut yükselen durumun farkında olmayanlar için, size anlatmamıza izin verin. Valorant 1.07 yamasından sonra sunucular, Omen'in spawn engellerinden ışınlanabildiği ve hatta ultisi belirli bir şekilde kullanılırsa yenilmez olduğu bir hata görüyordu. Valorant'taki Omen oyuncuları, bunu Bind'de paylaştı, burada düşmana karşı büyük bir avantaja sahip olmak için sadece 100 kredi yatırmaları gerekiyordu. Satın alma aşamasında doğma bariyerinden ışınlanmak oyunu ihlal etmektir, Riot, Valorant'taki bu sorun için bir düzeltme bulmadan önce Omen'i devre dışı bırakmak için doğru adımı attı.

A new Omen exploit on Bind lets him break through the #VALORANT spawn walls before the round begins 👀https://t.co/yydnfDRsrj

(Credit: @DylbobzYT) pic.twitter.com/j6pRwQGvIN

— Valorant News (@ValorantUpdates) September 2, 2020

Dahası, Omen'i haritadaki en bozuk Ajan yapan tek şey raund öncesi istismar değildi. Hatta bir yenilmezlik istismarıyla karşımıza çıktı:

Bir turun sonunda, Omen oyuncusu ultiyi doğru zamanda kullanırsa, Omen yenilmez özelliğe sahip konumda ortaya çıkacaktır. Ve bundan sonra hiçbir ateş gücü veya Raze ultisi onu alt edemeyecek.

Omen için en kısa zamanda Riot'un düzenleme planları olacaktır. 
 

Valorant VP SATIN AL