SİTEYE GİT

Valorant'ın Yeni Skin Koleksiyonu "Unutulmaz" Vitrinde!

Meksika kültüründeki ölüler günü temasının işlendiği Valorant'ın yeni kaplama seti "Unutulmaz" oyuncuların beğenisine sunuldu. Yeni skin paketi hakkında bilgi almak için makalemize göz atın.


Valorant yeni skin paketi Unutulmaz vitrinde! Valorant’a yama dışında gelmesini beklediğimiz bir diğer içerik de silah kaplamaları ve skin paketleri. Geçtiğimiz pakette oyunda aldığınız skorları sayan bir seri gelmişti. Bu sefer ise Riot Games, ölüler günü (day of the dead) temalı bir silah koleksiyonunu oyuna getiriyor. “Nunca Olvidados” yani "Asla Unutulmayan" anlamına gelen silah kaplaması paketinin renk paleti de bir hayli güzel. Meksika kültürünü temel alan bu paketin içinde Frenzy, Vandal, Bulldog, Ares ve bir Bıçak kaplaması mevcut.

New Bundle: Nunca Olvidados | #VALORANT pic.twitter.com/Icuu8mEsUZ

— Mike - Valorant Leaks & Info (@ValorLeaks) October 19, 2021

Kaplamalara eklenen neon renklerinin daha modern bir görünüş yarattığını, aynı zamanda kaplamaların haritada aydınlık ve karanlık yerlerde farklı görüneceklerini söyleyelim.

Yeni koleksiyonun bıçağı ise Meksika kültüründe önemli yere sahip. Catrina olarak adlandırılan bu yakın dövüş bıçağı, gölgede farklı bir renk varyantı güneşte ise farklı bir renk varyantı sergiliyor.

Riot çalışanı Mariano’ya göre oyuna eklenen birçok farklı yakın dövüş silahından sonra böyle kültürel bir yaklaşım gayet güzel olmuş.

Güzel renk paleti ve kültürel yaklaşımının yanı sıra bu paket için de varyantlar mevcut. RGX 11Z PRO paketiyle VALORANT’a gelen varyantlar, bu sefer “Unutulmaz” paketi ile oyunculara gece/gündüz varyantlarını sunacak.

Valorant Unutulmaz Koleksiyonu Kaç VP Olacak?

VALORANT’a ölüler günü kültürünü getirecek olan paket 20 Ekim günü mağazada yerini almış olacak. Unutmayın bu paket silah varyantları ile geliyor. Varyantları radyanit puanlarınız ile açabilirsiniz.

Yakın zamanda mağazaya kültür şoku yaşatacak Valorant Unutulmaz skin paketin fiyatı 5.100 VP miktarında olacak. Silahları tek olarak satın almak isterseniz;

Büyük kutlamaya bu paketle siz de katılın!

VALORANT haberleri ve daha fazlası için takipte kalın!


► Bu skin paketine sahip olmak istiyorsanız mağazamızdan indirimli Valorant VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant