SİTEYE GİT

Valorant İsminizi Nasıl Değiştirirsiniz? (2021)

Çıkış yaptığından beri popülerliğini hem Türkiye’de, hem de dünya çapında hiç kaybetmeyen VALORANT’ta ilk aldığınız ismi beğenmezseniz, ne yapmalısınız? İşte VALORANT isim değiştirme rehberi.


Riot Games’in en başarılı projelerinden biri olarak kabul edebileceğimiz VALORANT, 2020 yılında çıkış yaptığından beri popülerliğini koruyor. Oyun gerek silah kaplamaları, gerek oynanış mekanikleri, gerek oyun içi tasarımı olsun tatmin edici bir tecrübe sunuyor. Oyuna rekabetçi yaklaşan oyuncular için önemli olabilecek detaylardan birisi de, oyuncuların ismi diyebiliriz. Ne de olsa rekabetçi maçlarda ilk sıraya yükseldiğinizde güzel, oyuncuların içine sinen bir isim görmek önemli bir olay. Peki, ilk koyduğunuz ismi gün geçtikçe beğenmezseniz ne yapmalısınız? İşte adım adım Valorant isim değiştirme rehberi.

VALORANT İsim/Nick Nasıl Değiştirilir?

İşte isminizi başarılı bir şekilde değiştirdiniz!

İsim Değiştirmeyle İlgili Kurallar

Valorant İsim Değiştirmeyle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Valorant ismimi değiştirebilir miyim?

Oyun içinde böyle bir seçenek olmadığından Riot hesabınıza kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız gerekiyor. Ardından “bağlı uygulamalar” kısmından VALORANT ve “değiştir” butonuna tıklamalısınız. İsminizi değiştirdikten sonra sırasıyla “rastgele” ve “gönder” kısımlarına basarak isminizi değiştirebilirsiniz.

Valorant ismimi nasıl gizleyebilirim?

Bu özelliği oyun içerisinde de yapabilirsiniz. VALORANT’ta oyun içindeyken ESC tuşuna, menü ekranındaysanız sağ üstten Ayarlar sekmesine girin. Ayarlar > Genel > Gizlilik şeklinde seçenekleri takip ettikten sonra “İsmimi Grubum Dışındakilerden Gizle” seçeneğini seçerseniz, isminizi takım arkadaşlarınız dışında kimse göremez.

Valorant isim etiketi nerede?

Öncelikle Riot hesabınızı oluşturmanız, ardından emailinize gelen e-postayla hesabınızı aktifleştirmeniz gerekiyor. Ardından Riot hesabınızda sağ tarafta bulunan Ayarlar sekmesine girin. “Riot ID” seçeneğine bastığınızda açılacak olan boşluğa isminizi yazmanız gerekiyor. Bu isim, sizin tüm Riot Games oyunlarında kullanacağınız isim etiketiniz olacaktır.


İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayınız!