SİTEYE GİT

Valorant Crosshair Ayarları Nasıl Kopyalanır? (2023)

Riot'un oyuna eklediği en iyi güncellemelerden biri, nişangâh (crosshair) profillerini direkt olarak bir takım arkadaşından kopyalama seçeneğidir.


Valorant, 2020'de piyasaya sürülmesinden bu yana üst düzey bir çok oyunculu FPS oyunu olarak listelerde hızla yükseldi; ajan yetenekleri ile silah oyunu arasında rekabetçi bir dengeyi kapsıyor. Ayrıca oyuncu konforu için çeşitli seçenekler de mevcut.

Riot'un oyuna eklediği en iyi güncellemelerden biri, nişangâh (crosshair) profillerini direkt olarak bir takım arkadaşından kopyalama seçeneğidir. Hem normal hem de profesyonel oyuncular, oyunun erişilebilirlik yönüne katkıda bulunduğu için bu özelliğe düşkündü. Valorant crosshair kodunu iki kez düşünmek zorunda kalmadan kolayca değiştirebilir veya kopyalayabilirsiniz.

──────────────────────────────────────────────────────

Valorant En İyi Crosshair Ayarları | Pro Crosshair Kodları

──────────────────────────────────────────────────────

Valorant Crosshair Ayarlarını Kolaylıkla Kopyalayın

Valorant şu anda crosshair kodlarını kopyalamak için iki harika seçenek sunuyor. Bunlardan biri, bir oyuncunun bir maçta seyirci bir oyuncunun nişangâhını tutmasına izin verir. Bu seçenek, basit olduğu ve yalnızca sohbet kutusu seçeneğini etkinleştirdiği için özellikle harika.

  • Crosshair kodunu kopyalamak istediğiniz oyuncunun maçını izleyin.
  • 'Enter'a basarak sohbet kutusunu açın ve "/cc" veya "crosshair kopyala" kodlarından birini yazın.
  • Artı işaretinin kopyalandığını belirten bir mesaj görünecektir. Hesapta kalan nişangâh profillerinden de bahsedecektir.
  • Mesaj göründüğünde, 'Ayarlar' sekmesine gidebilir ve Nişangâh Profilleri seçeneğine gidebilirsiniz.
  • Az önce kopyaladığınız crosshair profilini seçip oyun içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yama 4.05 ile oyuncular, kodların yardımıyla Valorant nişangâhlarını içe aktarma seçeneğine de sahipler. Riot Games bunu oyun içinde yapmak için gerekli tüm kaynakları sağladığından, bu aynı zamanda basit bir yöntemdir.

  • Ana menüde Ayarlar sekmesine gidin ve Nişangâh bölümüne gidin.
  • Nişangah Profili başlığının yanında bir İndir simgesi bulacaksınız. Üzerine tıklayın ve crosshair kodunu yapıştırın.
  • Kaydedilen kod, nişangahı değiştirirken herhangi bir noktada seçebileceğiniz bir profil oluşturacaktır.  
  • Crosshair kodunuzu başkalarıyla paylaşmak üzere kopyalamak için Yükle simgesini de kullanabilirsiniz.

Oyuncular, TenZ, ShahZaM ve Zekken gibi profesyonel oyuncuların crosshair profillerini elde etmek için bu basit yöntemi izleyebilirler. Okuyucuların tek yapması gereken, istedikleri nişangâh kodlarını ele geçirmektir.

Şu an itibariyle Valorant, bir oyuncunun aynı anda yalnızca toplam 15 hedef profili kaydetmesine izin veriyor. Hayranlar, daha özelleştirilmiş bir kod arıyorlarsa ve daha sonra oyuna aktarırlarsa, üçüncü taraf crosshair oluşturucularını da kullanabilirler.


► Bölüm 6 Kısım 1 Savaş Bileti Foxngame güvencesiyle çok ucuz. %18 indirimli Valorant VP satın almak için tıklayınız.