SİTEYE GİT

Valorant 5. Bölüm Savaş Bileti Ödülleri, Skinler ve Fazlası

Valorant Bölüm 5 Kısım 1 ile özel görünümler, silah uğurları ve daha birçok ödül içeren yepyeni bir Savaş Bileti geliyor.


Valorant Bölüm 5 Kısım 1 ile özel görünümler, silah uğurları ve daha birçok ödül içeren yepyeni bir Savaş Bileti geliyor. Yeni Valorant bölümü, oyuna Atlantis tarzı Pearl haritasını, Yücelik adında tamamen yeni bir rütbeyi ve daha fazlasını sunacak.

Çıkışına az bir zaman kala gelin birlikte Valorant 5. Bölüm 1.Kısım Savaş Bileti’nin detaylarını inceleyelim.

─────────────────────────────────────────────────────────

► Valorant 5.0 Yama Notları: Yeni Rank Yücelik (Ascendant)

─────────────────────────────────────────────────────────

Valorant 5. Bölüm 1. Bölüm Savaş Bileti Skinleri

Riot Games yapımcısı Laura Baltzer, bu yeni Savaş Bileti kozmetiklerinin oyun içinde "güçlü ve dinamik" temalar yaratmayı amaçladığını ve aynı zamanda yeni skinler, spreyler ve oyuncu kartlarıyla "zafere giden yolda hâkimiyetinizi ifade etmenize" yardımcı olduğunu söylüyor.

"Shimmer, herhangi bir koleksiyona mükemmel uyum sağlayacak kadar çeşitliliğe sahip ışıltılı bir dış görünüm serisidir. Spitfire, sadece W'ye basan ve silahlarının da bunu yansıtmasını isteyen oyunculara sanatsal yaklaşımımız. Son olarak, Task Force 809, hesaplanan arkadan bıçaklamaları son derece tatmin edici kılacak bir suikastçı bıçağına sahip, taktiksel, zarif bir dış görünümdür.”

Shimmer 

Spitfire

Task Force 809

Silah Uğurları

Oyuncu Kartları

Spreyler

Ücretsiz Savaş Bileti Ödülleri

──────────────────────────────────────────────────

► Valorant Split Haritası Pearl'ün Gelişiyle Kaldırılıyor

──────────────────────────────────────────────────

Valorant yeni Savaş Bileti ne zaman gelecek? kaç VP olacak?

Haziran’ın 22’sinde çıkacak ve 10 hafta sürecek (31 Ağustos'a kadar) Bölüm 5 Kısım 1 Savaş Bileti, üç farklı skin paketinin yanı sıra oyuncu kartları, unvanlar, spreyler ve silah uğurları gibi birçok kozmetik ürün sunuyor.

Oyunculara hem ücretli hem de ücretsiz ödüller sunan Valorant 5. Bölüm Battle Pass, 1.000 VP değerinde olacak. Yeni Savaş Bileti skinlerine en ucuz Foxngame farkı ile sahip olabilirsiniz. İndirimli VP satın alarak, bu eşsiz silah kaplamalarını koleksiyonunuza ekleyin. 


► Valorant VP'de %16 indirim sadece Foxngame'de! 7/24 canlı destek hizmeti ile anında teslimat, güvenilir alışveriş. VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant