SİTEYE GİT

Valorant Bölüm 3’teki En İyi Ajanlar

Valorant 3.0 yama notları ile gelen Bölüm 3, hemen hemen her ajanın bireysel yeteneklerine nerf getirdi. Oyuncuların seçim oranlarına göre en çok ve en az tercih edilen ajanların listesi makalede yer almaktadır.


Valorant 3. Bölüm 1. Kısım yaması bu hafta oyuncularla buluştu ve geliştiriciler bu büyük güncelleme ile oyuna tamamen yeni bir görünüm kazandırdı. Ajanların yetenek maliyetlerinden silahlara, yeni ajan KAY/O’dan oyun mekaniğine kadar her türlü güncellemenin yer aldığı Valorant 3.0 yaması, şimdiye kadar ki en büyük yama olarak tarihe geçti. 

Valorant, Bölüm 3’ün gelişinden bu yana oyun metasında büyük bir değişikliğe uğradı. Hemen hemen her ajanın bireysel yeteneklerinin maliyeti artırıldı öyle ki bu değişiklikler ajan seçimini de doğrudan etkiledi.

──────────────────────────────────────────

► Valorant Ajan ve Ekonomi Değişiklikleri

──────────────────────────────────────────

Valorant 3. Bölümdeki En Popüler Ajanlar

Tüm Valorant ajanlarının kendi takımları için kullanabilecekleri bireysel araçları vardır. Valorant, oyunu kazanmak için ajanlar arasında çok fazla sinerji gerektirir. Oyuncuların seçim oranlarına göre tüm ajanların listesi aşağıdaki gibidir:

Valorant 3.0 yamasıyla gelen yenilikler, özellikle de ajan yetenekleri ve silahların maliyetindeki artış, her oyuncu tarafından takdir görmedi. Bölüm 3’te tamamen değişmiş bir meta, topluluk için başlarda alışılması zor olsa da Valorant sevenler için pek bir şey değişmedi.

İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!