SİTEYE GİT

Valorant Ajan ve Ekonomi Değişiklikleri

Riot Games, yaklaşan Bölüm 3 güncellemesi için Valorant’taki hemen hemen her ajan ve silah fiyatını değiştirdi. Değişiklikler çoğunlukla yetenek satın almanın maliyeti olan kredi miktarını artırdı.


Riot Games'in taktik nişancı oyunu Valorant'ın merakla beklenen 3. bölümüne sadece birkaç gün kaldı ve topluluk, gelecek güncellemede neler bekleyeceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyor. 22 – 23 Haziran tarihleri arasında yayınlanacak olan Bölüm 3 yaması, Valorant’a yeni ajan KAY/O olmak üzere çok sayıda yeni içerik katacak şekilde ayarlandı. Bu değişiklikler, oyuncu tabanı için rekabet deneyimini potansiyel olarak yenileyecek birkaç önemli ekonomik ve aracı değişikliği içeriyor.

Valorant 3. Bölüm Ajan Güncellemeleri

Yaklaşan 3. Bölüm güncellemesini küresel sürümünden önce test eden birkaç oyuncu, bazı ajanların bazı yeteneklerinde maliyet değişikliği olacağı haberini paylaştı. Yama notlarının tüm ayrıntıları henüz Riot tarafından açıklanmasada Valorant 3. Bölüm 1. Kısım güncellemesinde oyuncuların görmeyi bekleyebilecekleri bazı önemli değişiklikler şunlardır:

Astra

Breach

Brimstone

Jett

Omen

──────────────────────────────────────────

► Valorant 3. Bölüm Savaş Bileti Skinleri

──────────────────────────────────────────

Phoenix

Reyna

Raze

Sage

Skye

Sova

Viper

Yoru

Elbette her oyuncu bu değişiklikleri görmekten mutlu değil ancak Valorant'ta yapılan hiçbir değişiklikte kalıcı değil. Yani herhangi bir nerf veya buff oyunu olumsuz etkiliyorsa, geliştiriciler kesinlikle topluluğu dinleyecek ve gerekli güncellemeleri yapacaktır.

İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!