SİTEYE GİT

Valorant 6. Bölüm 1. Kısım Ne Zaman Başlıyor? Tüm Sızıntılar

Valorant Bölüm 6 Kısım 1, oyun için bir sonraki büyük güncelleme olacak ve işte tam olarak yayınlanma zamanı.


Valorant Bölüm 5 Kısım 3 yepyeni bir ajan, ajan denge değişiklikleri, hata düzeltmeleri ve çok daha fazlasıyla yayınlandı. Valorant'ın sahip olacağı bir sonraki büyük güncelleme, Bölüm 6 Kısım 1'in yayınlanması olacak. Kullanılabilir olduğunda tüm oyuncuların rütbeleri sıfırlanacak, bu nedenle sıralamanızı yeniden elde etmeniz gerekecek.

Her yeni Valorant bölümü bir ajan veya bir harita sunarak metayı alt üst eder. Bu sezonun son perdesi, su bükücü Harbor'ı kontrol uzmanı kadrosuna dâhil etti ve oyunun hayranları şimdiden onun yeteneklerinde ustalaştı.

Valorant 6. bölüm 1. kısım ne zaman çıkacak henüz kesin bir tarih belirlenmedi. Ancak yeni bölümde bizleri nelerin beklediğine dair birkaç sızıntıyı sizlerle paylaşacağız.

─────────────────────────────────────────────────────────

► Valorant, Yeni Oyun Modu 'Premier' Nedir? Nasıl Oynanır?

─────────────────────────────────────────────────────────

Valorant 6. Bölüm 1. Kısım Sızıntıları

Valorant 6. bölüm büyük bir güncelleme olacak. Son zamanlarda, iş yeni içerik sunmaya geldiğinde Riot belirli bir kalıptan saptı. Bu nedenle şaşırmaya hazır olun. Bir sonraki bölüm teknik olarak yeni bir Valorant haritası getirmeli, ancak Riot, Split'in fişini çekerek harita rotasyonunu zaten sıkılaştırdı. Bu büyük değişiklik 5. bölümün başında gerçekleşti ve Riot'un her bölümün başında rotasyonları değiştirebileceğini düşündürüyor.

Riot yeni bir harita yayınlamaya karar verirse, bu, yeni Valorant ajanı 21’in gelişini de işaretleyebilir. Harbour'un yakın zamanda kontrol uzmanı olarak eklenmesi, bir sonraki ajanın öncü olabileceğine işaret ediyor. Çünkü şu anda oyunda 6 düellocu, 5 kontrol uzmanı, 5 gözcü ve 4 öncü ajan bulunuyor. Riot dengeyi kurmak isteyecektir.

Bunun yanı sıra oyuncular, çok uzun süredir kenarda olan casus Cypher'ın yetenekleri için vaat edilen bir yeniden çalışma/rework de bekleyebilir. Tüm bunlar ve daha fazlası Ocak ayında yeni bir savaş bileti, kostüm paketi ve daha fazlasıyla gelecek.

Valorant Bölüm 6 Kısım 1 ne zaman başlıyor?

Valorant 5. bölüm 22 Haziran'da başladı. Her Valorant bölümü yaklaşık altı ay sürdüğü için bölüm 6 kısım 1, 11 Ocak 2023 civarında başlayabilir. Bölüm sona ermeden önce en yüksek rütbe rozetini elde etmek, seviye atlamak ve yeni rozetlerin kilidini açmak için hâlâ iki ayınız var.

Ancak Riot, çıkış tarihini henüz resmi olarak açıklamadı. Güncelleme gelmeden birkaç saat önce sunucular bakım için kapatılacak ve bu süre zarfında oyuna giremeyecek ve maç yapamayacaksınız. Güncelleme ayrıca, 1000 VP karşılığında satın alabileceğiniz silah görünümleri, oyuncu kartları, silah uğurları ve ödüller içeren yeni savaş biletini de beraberinde getirecek.

Riot ayrıca yamayla birlikte çeşitli hata düzeltmeleri, ajan değişiklikleri ve daha fazlasını dağıtacak. Riot Games Valorant bölüm 6 kısım 1 ile ilgili resmi bilgi yayınladığında bu sayfayı güncelleyeceğiz. Yeni sezon yayınlanmadan önce Riot, Valorant'ın resmi Twitch kanalında oyuna gelen yeni içeriği tartışacakları bir dev canlı yayın düzenleyecek.


► Valorant Points'te %16 indirim! +%1 Bonus bakiye ile ucuz VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant