SİTEYE GİT

Valorant 4. Bölüm 2. Kısım Savaş Bileti Skinleri Sızdırıldı

Valorant 4. Bölüm 2. Kısım yeni bir ajan veya yeni bir harita içermeyebilir, ancak birbirinden güzel yepyeni bir Savaş Bileti ile birlikte geliyor.


Valorant 4. Bölüm 2. Kısım yeni bir ajan veya yeni bir harita içermeyebilir, ancak birbirinden güzel yepyeni bir Savaş Bileti ile birlikte geliyor.

Valorant'ın baş yapımcısı ve geliştirme ekibi lideri Anna Donlan, yeni kısmın, oyunun "temelini güçlendirmeye" ve oyunun "genel sağlığını" iyileştirmeye odaklandığı geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir blok gönderisinde bahsetmişti. Valorant Bölüm 4 Kısım 2’de ajan dengesini hedefleyen güncellemeleri, mevcut haritaları, iyi oyuncu davranışını teşvik etmeyi, daha da iyi bir dereceli deneyimi ve elbette yeni görünümleri içeren büyük bir Battle Pass göreceğiz.

───────────────────────────────────────────────────────────────

► Valorant'ın Masallardan Esinlenen Skin Paketi "Gaia’nın İntikamı"

───────────────────────────────────────────────────────────────

Valorant Bölüm 4 Kısım 2 Savaş Bileti Ödülleri

İlk yeni görünüm seti, 1 Mart'ta canlı sunuculara ulaşmaya hazır olan Savaş Bileti şeklinde geliyor. 1.000 VP karşılığında oyuncular düzinelerce benzersiz silah görünümüne, silah uğurlarına, oyuncu kartları ve spreylere sahip olacak.

İlgi çeken birkaç koleksiyonlar arasında Lycan's Bane görünüm serisi, Fransız Baget silah uğuru, #SAVEWIDEJOY oyuncu kartı ve Sheeeeesh spreyi yer alıyor.

Riot Games, 2. Kısım Savaş Bileti’nde dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların kendilerini ifade etmek için kullanabilecekleri öğeler yaratmak istedi. Öyle ki oyunculara uygun hissettiren öğeler bulmak için bölgesel ekiplerle işbirliği yapılmış. Yardımcı yapımcı Laura Baltzer, "Öğelerin kendilerine ilham veren bölgelere mümkün olduğunca sadık kalmasını istedik" dedi. 

İşte Valorant 4 Bölüm 2. Kısım için tüm Battle Pass ödülleri.

Yeni Savaş Bileti Silah Kaplamaları

Valorant yeni Savaş Bileti’nde bizleri üç yeni silah koleksiyonu bekliyor; Striker, Lycan's Bane ve Divine Swine.

♦ Divine Swine


♦ Lycan's Bane


♦ Striker


─────────────────────────────────────────────────

► Valorant'ın Satın Alınacak En İyi Phantom Skinleri

─────────────────────────────────────────────────

Silah Uğurları

Bölüm 4 Kısım 2’de dokuz yeni silah uğuru mevcut olacak.

Oyuncu Kartları

Yeni Battle Pass, toplamda 15 oyuncu kartı içeriyor.

Spreyler

Yeni Savaş Bileti 12 sprey içeriyor ve popüler kültüre, memlere ve daha fazlasına göndermeler içerir.

Valorant Yeni Savaş Bileti Ne Zaman Geliyor?

Valorant 4. Bölüm 2. Kısım 1 Mart'ta çıkacak ve beraberinde yepyeni bir Savaş Bileti getirecek. Her zamanki gibi, Battle Pass, oyuncuların ilerledikçe tadını çıkarabilecekleri oyun içi öğelerle dolu.

Oyuncuların, Battle Pass'ı yükseltmek ve tüm premium ödüllerin kilidini açmak için 1.000 Valorant Points (VP) harcaması gerekecek. Ancak, ödeme yapmak istemeyen oyuncular, Striker Classic ve #SAVEWIDEJOY Oyuncu Kartı gibi ücretsiz ödüllerin kilidini açabilecekler.


► VP'de büyük indirim başladı. 2. Kısım Savaş Bileti'ni çok daha uygun fiyatla Foxngame'den satın alın: https://www.foxngame.com/valorant