SİTEYE GİT

VALORANT 3.05 Yaması Çıktı!

VALORANT yeni yamada karşımıza çıkacak olan Fracture haritasının yanında nerf’lenen ajanlar da mevcut. 3.05 yamasında alınmış pek çok yeni kararın oyuncuların oyun tecrübelerini arttıracağını düşünüyoruz.


VALORANT 3.05 yaması çıkış yaptı. Yeni güncellemede çoktandır beklenen Fracture haritasının yanı sıra ajanların yeteneklerinin üzerine yoğun olarak düşünülmüş değişiklikler karşımıza çıkacak. Ajanların bazılarında yapılan büyük değişiklikler, VALORANT oyuncuları arasında daha stratejik olanın ödüllendirileceği bir sisteme doğru yapılan ilk adım oldu diyebiliriz. Brimstone, Sova ve Breach’in daha fazla hasar vermesine odaklanan bu güncellemede Raze ve Killjoy’un yeteneklerinin zayıflatıldığını da görüyoruz.

VALORANT 3.05 Yama Notları

Ajan Güncellemeleri


♦ Breach

Breach’in C’si Artçı Sarsıntı artık;

♦ Brimstone

♦ Sova

Sova’nın X’i Avcının Hiddeti artık;

♦ Killjoy

Killjoy’un E’si Taret’te mermilerin yavaşlatma etkisi azaltıldı. (%72,5 >>> %29,5)

♦ Raze

Raze’nin C’si Bombot’un verdiği maksimum hasar 125’ten 80’e çekildi. Minimum hasar 50’den 30’a çekildi ve bedeli 400’ken 300 oldu.

Harita Güncellemeleri


VALORANT’ın en yeni haritası Fracture’a 3.05 güncellemesiyle artık erişebilirsiniz. Rekabet Güncellemeleri başlığı altında Fracture’ın harita rotasyon özelliklerini bulabilirsiniz.

► Yeni Valorant Haritası Fracture Hakkında Her Şey!

Rekabet Güncellemeleri


────────────────────────────────

► Spectrum Silah Koleksiyonu!

────────────────────────────────

Hata Düzeltmeleri


♦ Ajanlar

♦ Diğerleri


İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayınız!