SİTEYE GİT

Valorant 3.0 Yama Notları Canlı Sunucularda

Valorant’ın en büyük güncellemesi 3.0 yama notları yayınladı. Ajanların yetenek maliyetine gelen değişiklikler, vurulma etkisi isabetliliği, yeni ajan KAY/O ve 3.Bölüm Savaş Bileti ödülleri ile 1. Yıl Etkinlik Savaş Bileti dahil tüm güncellemeler makale yer almaktadır.


Valorant 3.0 yama notları, oyun tarihindeki en önemli güncellemelerden biri olarak bugün canlı sunucularda yerini aldı ve kelimenin tam anlamıyla her şeyi değiştiriyor. Hemen hemen her ajan yeteneklerinin maliyetinde değişikliklere uğradı ve birkaç silah 'vurulma etkisi isabetliliği' için oyuna daha uygun hale getirildi. Düşman yeteneklerini bastırabilen ve oyuncuları saf silah becerisine güvenmeye zorlayan ölümcül robot KAY/O’nun ajan kadrosuna dahil olması yeni yamada görmeyi en çok beklediğimiz yeniliklerde biriydi. Valorant topluluğunun uzun bir süredir geliştirilmesini bekledikleri 'Hesap Seviye Sistemi', 3.0 yaması ile daha adaletli hale getirildi.

Valorant 3.0 Tüm Yama Notları 

Valorant geliştiricileri 3.0 yama notlarında hemen hemen her ajanın yetenek setinde ayarlamalar yaptı ve genel olarak tüm ajanların yetenek maliyetleri artırıldı. İmza yeteneklerde artık her turda minimum bir yetenek yükünüz olacak; eskiden her turda gelen yükler birikiyordu. Bekleme süresinden kazanılan yükler artık her zaman geçici olacak. Tüm kör edici bombaların geçme aşamasında herkes görüşünü daha hızlı geri kazanacak.

♦ Ajan Güncellemeleri


ASTRA

BREACH

BRIMSTONE

CYPHER

JETT

KILLJOY

OMEN

PHOENIX

RAZE

REYNA

SAGE

SKYE

SOVA

VIPER

YORU

♦ Silah Güncellemeleri


Valorant’ın yayınlandığı ilk günden beri sürekli gündeminde olan konulardan biri de koşarak ateş etme. Daha önce bu konu üzerinde herhangi bir çalışma yapmayan geliştiriciler, 3.0 yama notlarında 'vurulma etkisi isabetliliği' adını verdikleri güncelleme sayesinde, koşan bir oyuncunun durmaya çalışmadığında bile yavaşlayarak ister istemez daha isabetli atışlar yapmasını hedefliyorlar. Yani koşarak bir rakibe ateş açtığınızda mermi isabet ederse, anlık bir yavaşlama hissedeceksiniz.

Tüm Silahlar

Tüm Tüfekler

Tüm Ağır Silahlar

Tüm Hafif Makineliler

CLASSIC

FRENZY

GHOST

SHERIFF

JUDGE

BULLDOG

SHORTY

STINGER

BUCKY

MARSHAL

ARES

OPERATOR

♦ Rekabet Güncellemeleri


Valorant 3. Bölüm 1. Kısım güncellemesinde dikkat edilen konulardan bir diğeri de eşleştirme isabetliliği oldu. Oyuncular genel olarak rank sisteminde belirli bir seviyeden sonra ilerleyemiyor ve tabiri caizse çakılıp kalıyorlardı. Geliştiriciler bu durumdan yaşanan rahatsızlıklara kulak verdi ve artık becerileriniz geliştiği takdirde, hesabınız bu gelişmeyi kademenize doğru şekilde yansıtacak. Ölümsüzlük ve Radyant kademesinde eşleştirmeyi geliştirmek adına bireysel performanslarda önemli rol oynayacak.

♦ Performans ve Sosyal Güncellemeler


♦ Yeni Oynanış Teknolojisi


♦ Turu Geri Sar Özelliği


♦ Hata Güncellemeleri


Valorant 3. Bölüm Savaş Bileti


Valorant 3.0 yaması dahilinde gelen 3. Bölüm 1. Kısım, silah görünümleri, silah uğurları, spreyler, simgeler, afişler ve daha fazlasını içeren 50 kademeli ödül sunan yeni bir Savaş Bileti sunuyor. Toplam fiyatı 1000 VP olan bu Savaş Bileti’ne daha uygun fiyatlı sahip olmak, yeni Battle Pass’te verilecek tüm ödüllere güvenli bir şekilde erişmek istiyorsanız, sitemiz üzerinden %11 indirimli Valorant VP satın alabilirsiniz. Alışveriş esnasında veya sonrasında herhangi bir sorunuz olması halinde uzman Canlı Destek Ekibimizden yardım alabilirsiniz.

Bilindiği üzere Valorant birinci yıl dönümü kutlamaları halen devam ediyor. Kutlama kapsamında Riot Games, 3.0 yaması ile 1. Yıl Etkinlik Bileti’ni oyuna dahil etti. Normal Savaş Bileti’nden farklı olarak ücretsiz erişim sağlayabileceğiniz Etkinlik Bileti, 3.01 yama notlarına kadar aktif olacak. Ayrıca her oyuncunun şu anda mevcut olan hesap seviyesi de kalıcı olarak oyuna ekleniyor. Valorant 3.0 yama notlarından önce oynadığınız tüm oyunlar için geriye dönük belli bir miktar seviye kazanacaksınız. Bölüm 3’te gelecek tüm Kısımlar tahmini tarih olarak aşağıda yer almaktadır.

İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!