SİTEYE GİT

Valorant 3. Bölüm Savaş Bileti Skinleri

Riot Games, Valorant 3. Bölüm 1. Kısım yamasının yaklaşan güncellemesinde oyunculara yeni bir Savaş Bileti sunuyor. Silah kaplamaları, fiyatlandırma, çıkış tarihi ve çok daha fazlası makalede detaylıca ele alınmıştır.


Valorant’ın yaklaşan 3. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti Skinleri belli oldu. Hem ücretli hem de ücretsiz birçok yeni silah derisi ve koleksiyonlar yeni güncellemeyle birlikte oyunculara sunulacak. Bölüm 3 Savaş Bileti (Battle Pass), Monarch, Jigsaw ve K/TAC olmak üzere üç yeni silah kaplamasından oluşuyor. Her zamanki gibi yeni silah uğurları, kartlar ve spreyler koleksiyonlarda yerini alacak.

Valorant’ın devam eden birinci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında geliştiriciler, geçmiş Savaş Bileti'ne bir dönüş olarak Jigsaw ve K/TAC koleksiyonunu oluşturdular. Fiyatlandırmaya gelince, 3. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti öncekiler gibi 1000 VP’ye mal olacak.  

Valorant Yeni Savaş Bileti | Silah Kaplamaları

Valorant için yaklaşan Bölüm 3 güncellemesinde Riot, halihazırda var olan paketlerden biri olan Monarch koleksiyonuna yeni eklemelerle birlikte iki yeni silah kaplaması daha tanıttı. Savaş Bileti’ne yeni eklenen silah kaplamaları şunlardır:

♦ Jigsaw Silah Koleksiyonu


Jigsaw Ares

Jigsaw Guardian

Jigsaw Ghost

Jigsaw Judge

♦ Monarch Silah Koleksiyonu


Monarch Marshal

Monarch Bucky

Monarch Shorty

Monarch Frenzy

Eklenen silah kaplamalarının en göz alıcı özelliğine gelince, K / TAC koleksiyonu, Valorant geliştiricilerine göre, silahların eski moda tasarımlarından esinlenen yeni çizgi tasarımıyla diğer koleksiyonları biraz gerisinde bırakıyor.

──────────────────────────────────────

► Valorant Yeni Ajanı ‘KAY/O’ Sızdırıldı

──────────────────────────────────────

♦ Yeni K/TAC Silah Koleksiyonu


K/TAC Bulldog

K/TAC Sheriff

K/TAC Operator

K/TAC Vandal

K/TAC Bıçak

Riot Games tasarım ekibi oyunun çıkışından bu yana yüksek kaliteli kozmetik ürünleri sunmak için titizlikle çalışıyor. Üst düzey yapımcı Preeti Khanolkar, Valorant geliştirme ekibine yaklaşmakta olan 3. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti’nde tanıtılan yeni silah koleksiyonları için tasarımlar sorulduğunda şunları söyledi;

Her savaş biletinde olduğu gibi, her zaman geniş ve çeşitli bir kitleye hitap eden içerik oluşturmak istiyoruz. Bir oyuncu battle pass'taki her şeyi sevmeyebilir ancak her zaman kesinlikle sevdikleri en az bir şey olmalıdır. Bu geçiş için, geçmişin bir yansıması gibi hissetmesini istedik çünkü oyunun başlamasından bu yana bir yıl geçti. Bu yüzden k/TAC ve Jigsaw silah derilerini bilgimize ve ajanlarımıza geri dönüşler olarak yarattık.

Ayrıca, yaklaşan Savaş Bileti için çeşitli yeni sprey tasarımları eklemenin ardındaki düşünceleri de ekledi;

Son zamanlarda, oyuncuların“çok ağır” ve “debriyaj veya tekme” spreyleri gibi komik bulacakları şeyler yaratmaya çalıştık. Eğer bir şey üzerinde çalışıyorsak, oyuncuların geçmişte yaptığımız bazı Memey Jett spreyleri gibi komik bulacağını umuyoruz.

Valorant 3. Bölüm 1. Kısım Savaş Bileti, yeni 16. ajan KAY/O dahil 23 Haziran 2021’de piyasaya sürülüyor. 

► İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!