SİTEYE GİT

Valorant 2.09 Yaması - Yeni Kopya Modu

Riot Games, popüler taktiksel FPS oyunu Valorant için yeni 2.09 yama notlarını paylaştı. Yama notlarında önemli dengeleme değişiklikleri ve yeni bir mod olan Kopya modu hakkında genel bilgiler yer almaktadır.


Valorant’ın yeni güncellemesi 2.09 yama notlarında daha stabil ve dengeli bir oyun için yoğunlaşan geliştiriciler, aynı zamanda ufak hataların giderilmesi içinde birkaç çalışma yaptı. Bazı şampiyon dengeleme işlemleri de göreceğimiz 2.09 yaması, ayrıca geçtiğimiz hafta oyuna dahil edilen Breeze haritası için de ayarlar sağlayarak haritayı profesyonel arena için elverişli konuma getirdi. Yama ile birlikte oyuna yeni bir Kopya modu da dahil edildi. Mantık olarak League of Legends’in "Birimiz Hepimiz İçin" modundan esinlenilen Kopya, yapılan açıklamalara göre Valorant’a kısa süreli olarak geldi ve yayınlanmasından itibaren yaklaşık olarak 2 hafta kadar oyunda kalacak. Aşağıdan Valorant 2.09 yamasına ait genel bilgileri görüntüleyebilirsiniz.

───────────────────────────────────────────────────

► Valorant’ın Yeni Oyun Modu ‘Kopya’ Çok Yakında Geliyor

───────────────────────────────────────────────────

Valorant 2.09 Yama Notları ve Detaylar

Yama 2.09 ile Valorant'ın son haritası Breeze, ufak ama etkili detaylarla profesyonel oyunlar için hazır hale getirildi. Şimdiden Breeze üzerinde gerçekleşecek stratejiler için heyecanlıyız. Aşağıdan yama notlarına ait önemli detayları görüntüleyebilirsiniz;

♦ Ajan Güncellemeleri


Viper


♦ Harita Güncellemeleri


Breeze

♦ Sistem Güncellemeleri


♦ Giderilen Genel Hatalar


Ajanlar

Oyun Sistemleri

Silahlar

Breeze Haritası

Rekabet Modu


► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!