SİTEYE GİT

Valorant 2.08 Yaması - Yeni Breeze Haritası

Valorant geliştiricileri, yeni 2.08 yamasını duyurdu. Yamada genel olarak çeşitli hata gidermeleri, oyun iyileştirmeleri, rekabetçi iyileştirmeleri ve yeni Breeze haritası ele alınıyor. Detaylar makalede yer almaktadır.


Valorant’ın 2.08 yama notları beraberinde birçok düzenleme ile bugün yayınladı. Güncelleme, her hafta yaşanan basit oyun hataları, rekabetçi ortamı iyileştirme, oynanış sisteminde sağlanan geliştirmeler, sosyal güncellemeler ve ajanlara ait dengeleme değişiklikleri gibi genel düzenlemeleri kapsamaktadır. Tüm bunların yanı sıra 2.08 yamasında en çok öne çıkan konu ise Valorant topluluğunun bir süredir merakla beklediği yeni Breeze haritasıdır. Harita oyunculara oldukça geniş ve açık alan imkanı tanımakta ve saklanmak için bolca alan sunmaktadır. Bu sebeple birçok oyun tarzına uygun olan Breeze haritası ve yama notlarının detaylarını aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

──────────────────────────────────────────────

► Valorant Forsaken Silah Kaplamaları Geliyor

──────────────────────────────────────────────

Yama 2.08 Detayları

Riot Games, yama ile birlikte Breeze haritasını tanıttı. Hikaye ve yapısı gereği harita bir ada içerisinde yer almaktadır. Görüş açısı oldukça geniş olan bu haritada, aynı zamanda oyuncuların saklanabilecekleri ve oyun stratejilerini defansif veya ofansif şekilde gerçekleştirebileceği birçok alan yer almaktadır. Bu da bizlere yeni strateji ve profesyonel düzey takımlarda farklı rotasyonlar gösterebilir.

Ayrıca rekabetçi ortamın iyileştirilmesi için de bazı ufak düzenlemeler sağlandı. Oyuncuların Breeze haritasına alışabilmesi ve rekabetçi ortamına uyum sağlaması adına derecesiz eşleştirme seçeneği ekleniyor. Bu sayede oyuncular, dereceli eşleştirmelere önceden hazırlanabilecek. Bu hazırlıklar tamamlandığında ise artık Breeze haritası tamamen rekabetçi ortama adapte edilmiş olacak.

♦ Giderilen Hatalar


► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!