SİTEYE GİT

Valorant 2.07 Yama Notları Sızıntıları

Yaklaşan Valorant 2.07 güncellemesinin yama notları çevrimiçi olarak sızdırıldı. Yayınlanma tarihi ve yamadan bekleyecekleriniz olmak üzere tüm bilgiler makale de yer almaktadır.


Valorant 2.07 yama notları, veri madencisi Floxay tarafından sızdırıldı. Oyuna getirilen son birkaç yama da -2.06 hariç- çoğunlukla oyunun sosyal yönüne odaklanılmıştı. Geçtiğimiz hafta gelen büyük 2.06 güncellemesinde ise Yoru ve Viper üzerinde yoğunlaşan geliştiriciler, bu yama da Astra’ya güçlendirme getirecek gibi görünüyor. Henüz tam kesinleşmese de 13 Nisan tarihinde yayınlanması planlanan 2.07 yama notlarında, Raze iki yaşam kalitesi güncellemesi ve Viper da bir hata düzeltmesi alacak.

Geri kalan değişikler ise çok büyük olmayacak şekilde çoğunlukla hata düzeltmelerine odaklanacak. Yama notlarındaki en dikkate değer düzeltme, ajan Yoru’nun Çatkapı - Boyutlararası Geçiş kombinasyonunu kullanarak Spike’ı bomba sahası dışına yerleştirmesine izin veren bir hatanın düzetilmesi oldu. Boyutlararası Geçiş etkinse, Yoru artık Çatkapı yeteneğini kullandıktan sonra Spike yerleştiremeyecek.

Testing Twitter compression i guess https://t.co/DmMBCEaycV pic.twitter.com/tLUcKfm8f7

— floxay (@floxayyy) April 8, 2021

Raze’e yapılan güncelleme ise bir nerf olarak kabul edilebilir. Patlama paketlerine Jett'in Rüzgar Gibi yeteneğine benzer bir ses işareti ekleniyor, böylece hareketini izlemek daha kolay hale gelecek. Raze patlamalarının görsel efektleri de güncellenerek daha az dağınık ve daha kolay görülmeleri sağlanacak. 

──────────────────────────────────

► Valorant Gece Pazarı Geri Döndü

──────────────────────────────────

Valorant 2.07 Yama Güncellemesi Detayları

♦ Ajan Güncellemeleri

Astra

Çekim Alanı

Raze

Viper

♦ Yaşam kalitesi Güncellemeleri

♦ Giderilen Hatalar

Ajanlar

Rekabetçi

Sosyal

Seyirci

Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!