SİTEYE GİT

Valorant 2.06 Yaması - Ajan Güncellemeleri

Valorant'ın yeni 2.06 yaması ile birlikte oyunda önemli değişiklikler sağlandı. Bu değişikliklerin başında Viper, Killjoy ve Yoru gibi ajanlara sağlanan güncellemeler bulunuyor. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games, gözde oyunlarından biri olan Valorant'ı düzenli olarak getirdiği yama güncellemeleri sayesinde geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda, tam olarak tarih belirtmemiz gerekirse 16 Mart tarihinde Valorant'a 2.05 yaması getirilmişti. Dilerseniz öncelikle 2.05 yamasında nelerin olduğunu kısa bir şekilde hatırlayalım, ardından Valorant 2.06 yaması ile birlikte sunulan gelişmeler ve değişiklikleri sizlere aktaralım.

Valorant 2.05 yaması ile birlikte bazı önemli oyun içi hatalar giderilmişti. Bunların başında Astra'nın astral form sorunu ve Sova üzerinde ufak bir drone güncellemesi yer alıyor. Diğer önemli değişiklikler arasında rekabet ortamının kalitesi ve güvenliğin arttırılması hedeflendi. Yapılan değişiklik ve güncellemelerde, bazı rekabet güncellemeleri, oyuncu davranış sorunlarına yönelik çalışmalar ve sesli sohbet ihlalleri gibi sorunlara ait cezaların caydırıcı nitelikte olması yönünde artışı sağlanması yer alıyor. Elbette yeni yama ile getirilen Muharebe silah kaplaması ve diğer tüm yamalarda olduğu gibi çeşitli hata gidermeleri de yama 2.05'in ana konusu. Şimdi ise Valorant'ın en son yaması olan 2.06 yama notlarına geçelim.

────────────────────────────────────────

► Valorant 2.05 Yaması - Ceza Artışları

────────────────────────────────────────

Valorant 2.06 Yaması İle Sağlanan Önemli Değişiklikler

Valorant'ın 2.06 yaması ile birlikte bazı ajanlar üzerinde önemli dengeleme değişiklikleri sağlandı. Bu ajanlar arasında Viper, Yoru ve Killjoy yer alıyor ve yeni değişiklikler ile birlikte oldukça güçlü hale getirildiler denilebilir. Ayrıca oyuna dahil edilecek yeni bir silah kaplama paketi var. Bu paketin adı Sihirpunk olarak belirtiliyor ve Sihirpunk silah kaplamalarına ait aradığınız tüm bilgileri görüntülemek için buraya tıklayın.

♦ 2.06 Yama Notlarında Öne Çıkanlar


Viper
Zehir (Pasif)

Zehir Bulutu (Q)
Zehir Perdesi (E)
Asit Havuzu (C)
Yoru
Kör Nokta (Q)

Çatkapı (E)
Boyutlararası Geçiş (X)
Killjoy
Nanosürü (C)

♦ Giderilen Hatalar
► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!