SİTEYE GİT

Valorant 2.05 Yaması - Ceza Artışları

Valorant'ın geçtiğimiz yamalarında AFK ve Uygunsuz davranış cezalarından bahsedilmekteydi. Yeni Valorant 2.05 yaması ile birlikte cezalarda artış sağlandı ve daha caydırıcı hale getirildi. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games, Valorant’ın son güncellemesi olan 2.05 yama notları resmi olarak yayınladı. Yeni güncelleme sayesinde oyuncular, Sova’nın Dronu ve Astra’nın Astral Formunda, yukarı ve aşağı uçmak için benzersiz tuş bağlarına sahip olacak.

Daha önce suçlular için yeni cezalar eklemekten bahseden Riot, 2.05 yamasında bu sözünü tuttu ve oyun içi sohbete dayalı suçlar, uygunsuz davranış sergileyen oyuncular için ilerleyen aşamalı cezaları Valorant’a getirdi. Oyuncuların, oyun deneyimini geliştirmek için bir dizi hata düzeltmesine yer verilen 2.05 yama güncellemesinde Rekabetçi ve AFK ceza sisteminde de iyileştirmeler yapıldı. Yani artık Rekabetçi bir oyundan kaçmanız durumda küçük bir derece ceza alacaksınız. Dilerseniz yamanın tam notlarını aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.​

Valorant 2.05 Yama Notları ve Öne Çıkanlar

Astra
Astral Yolcu formundayken aşağı ve yukarı uçabilmek için ayarlar menüsüne yeni tuş atamaları eklendi.

Sova
Baykuş Dron kullanırken aşağı ve yukarı uçabilmek için ayarlar menüsüne yeni tuş atamaları eklendi.

─────────────────────────────────────────────

Valorant 2. Bölüm 2. Kısım En İyi 5 Ajan

─────────────────────────────────────────────

♦ Rekabet Güncellemeleri


♦ AFK ve Uygunsuz Davranış Güncellemeleri

♦ Sosyal Güncellemeler

♦ Giderilen Hatalar

► Sızıntı: Piyade Silah Kaplamaları

Valorant'ın gelecek 2.05 yaması ile birlikte sosyal medya ve topluluk sayfalarında oyuna yeni bir silah kaplama seti dahil edileceği yönünde sızıntılar yer alıyor. Sızıntılarda yer alan bilgiye göre Infantry silah kaplamalarının yani Türkçe çevirisi ile Piyade silah kaplamalarının oyuna dahil edileceği söyleniyor. Piyade silah kaplamalarının aşağıda yer alan silahlar olacağı düşünülmektedir;



(Not: Görüntülemekte olduğunuz görsel temsili bir görüntü olarak belirtilmektedir, silah kaplamaların son görünümü değildir.)

Bu silah kaplamalarının kesin görünümleri ve fiyatları henüz belli değil. Ayrıca silah kaplamalarının geleceği yönündeki sızıntılar da henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmadı ve bir kesinliği yoktur. Bu yüzden oyuna henüz getirilmeden veya resmi bir duyuru yapılmadan kesin bir bilgi sunabilmemiz mümkün değildir. Tek yapmamız gereken bekleyip ve görmek olacak. Bir kesinlik kazandığında ise silah kaplamalarının görünümlerini ve satış fiyatlarını sizlerle paylaşacağız.

► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!