SİTEYE GİT

Valorant 2.04 Yama Notları - Sesli Taktik Sistemi

2. Bölüm 2. Kısım 2.04 yaması ile birlikte başlatıldı. Yeni yamada çeşitli yaşam kalitesi, hata düzenlemeleri ve yeni ajan Astra oyuna dahil edildi. Ayrıca yeni bir sesli taktik sistemi de dahil edildi. Detaylar makalede.


Valorant'ın yeni güncellemesi 2.04 yama notları ile birlikte 2. Bölüm: 2.Kısım resmi olarak başlamış oldu. Ayrıca 2.04 yama güncellemesi ile birlikte 15. Ajan Astra, yeni bir Savaş Bileti ve Asil 2.0 silah kaplaması oyuna dâhil ediliyor. Geliştiriciler hızla yaklaşmakta olan Valorant Challengers 3 için oyunu olabildiğince dengeleme niyetinde. Bu doğrultuda yeni yamada yapılan en önemli değişikliklerden biri, rekabetçi eşitsizliğinin çalışma sisteminin yeniden işlenmesi oldu. Artık Demir 1’den Gümüş 3’e kadar tüm oyuncular birlikte oynayabilirler. Bu da aynı zamanda smurf hesaplarla mücadele yardımcı bir unsur olacaktır.


Valorant 2.04 yama notlarında, birçok FPS oyununda mevcut olan sesli taktik sistemi oyuna entegre edildi. Bu sayede takımlar artık sesli iletişim kurmadan bile rahatlıkla anlaşabilecek ve koordine olabilecek. Ayrıca otomatik ajan repliklerinde artık haritada yer aldığı bölge gözükecek ve tespit edilmesi daha da kolaylaştırılacak. Sesli sistemin oyuna getirilmesindeki asıl amaç, bir karşılaşma esnasında, özellikle bu bir dereceli karşılaşma ise iletişim önemlidir ve sesli iletişimi kullanmayan oyuncular için sesli taktik sistemi devreye girecek. Oyuncular sesli taktik sistemini kullanarak daha iyi oyun içi iletişim sağlayabilecek.​

Valorant 2.04 Yama Notları Güncellemeleri

♦ Temsilci Güncellemeleri

♦ Mod Güncellemeleri

♦ Rekabet Güncellemeleri

Radyant’a çıkabilmek için bölgesel gereksinimler:

Latin Amerika ve Güney kore: 100 KP
Brezilya: 200 KP
Kuzey Amerika ve Asya-Pasifik: 300 KP
Avrupa: 400 KP

♦ Yaşam Kalitesi Güncellemesi 

Sesli Taktik Açıklamaları SSS:

Riot Games, sesli taktik açıklamaları hakkında: "Bu değişikliklerle oyuncuya daha zengin bilgi sağlamayı umuyoruz" dedi ve ekledi: "Sesli taktik açıklamaları, sesli iletişimlerin tam yerini alması amaçlanmamaktadır, bu nedenle bir takım arkadaşı VOIP üzerinden konuşurken belirtme çizgilerinin ses seviyesi azalacaktır."

♦ Hata Gidermeleri Güncellemesi

► Hemen indirimli Valorant VP satın almak için tıklayın!