SİTEYE GİT

Valorant 18. Ajanı Neon: Yetenekleri, Çıkış Tarihi

Valorant, yeni bir ajan sızdırıldığı için tekrar manşetlerde ve hayranlar 18. Ajanla tanışmak için sabırsız. Yeni karakter Neon nasıl görünüyor, daha fazla bilgi edinmek için makaleye göz atın.


Valorant oyuncuları, yeni karakterin muhtemelen henüz yayınlanmaması gereken bir görüntüsünün yer aldığı Valorant Prime Gaming ödülleri sayfasında yaklaşan ajana ilk kez baktılar. Yeni bir Valorant ajanı her zaman heyecan verici bir değişikliktir çünkü metayı sallayabilir ve oyuna yeni bir soluk getirebilirler. Ajanlar, resmi olarak ifşa edilmeden önce genellikle aylarca ima edilir, sızıntılar çıkar ve oyunculara sürpriz yumurta ve deşifre etmeleri için diğer şifreli ipuçları verilir.

──────────────────────────────────────

► Valorant Windows 11 Destekliyor Mu?

──────────────────────────────────────

Valorant Yeni Ajan Güncellemesi

Bir sonraki Valorant ajanının Filipinli olduğu ve yakın tarihli bir blog gönderisine göre muhtemelen elektrik tabanlı bir kite sahip olacağı doğrulandı. Gönderi ayrıca ajanın ayakkabılarını da gösterdi ve bunlardan birinin tabanının altında bir yıldırım çizgisi vardı. Bu güncellemeler, hayranlara karakteri resmi olarak açıklamadan önce ne ile karşılaşacaklarını anlatmak için gelir, ancak yeni bir Prime Gaming görüntüsü ajanı tamamen ortaya çıkardı.

Hayranlar, spreyler ve silah arkadaşları gibi oyun içi öğeleri talep etmek için Valorant Prime Gaming sayfasını ziyaret edebilir. Ancak sayfada kısaca, daha önce hiç görülmemiş bir ajanın resmi yer aldı, muhtemelen 2022’de çıkması planlanan 18. Valorant ajanıydı. Resim, diğer ajanların yanından koşan bir çılgınlık tutan ve görünüşe göre hıza dayalı bir yeteneği ima eden bir karakter gösteriyor. Karakterin adı veya sınıfı açıklanmadı, ancak bu artan hız, oyuna katılan başka bir düellocuya işaret edebilir.

Valorant Ajan 18

Riot, Valorant'ı ajan ve harita sürümleriyle taze tutuyor. Hepimizin yeni bir ajan olmasını beklediğimiz gibi, bir sonraki bölüm ve etkin Valorant hayranları ajan 18’e göz atmak için can atıyorlar.

Valorant ajan sızıntıları artık sürpriz değil ama bu sefer farklı ve bir o kadar da eğlenceli. Genellikle, veri madencisinden veya bazı gizli iç kaynaklardan sızıntılar alırız, ancak bu sefer Riot'un ortaklarından biri yanlışlıkla Valorant ajan 18, Neon'un bir görüntüsünü sızdırdı.

Hepimizin bildiği gibi Amazon Prime ile özel oyun içi öğeler alıyoruz ve bu öğelerle animasyonlu bir Valorant sanatı görüyoruz. Bu sefer de sanatı aldık ama tek fark sanattaki model hala oyunda değil.

Ajan 18, Neon Yetenekleri

Ajan 18’i oyunda “Neon” adıyla göreceğimize dair spekülasyonlar var. Yeteneklerini henüz bilmiyoruz, ancak ajan “Jett'ten daha hızlı” olarak anıldığı için kesinlikle bazı hareket yeteneklerine sahip olacak. Sızan resim, Neon'un belirli hareket kabiliyetini kullandıktan sonra bir miktar neon dumanı veya solan ışık bırakacağını gösteriyor.

Neon, Valorant'ın ajan listesindeki 18. ajan olacak. Ajan sınıfı henüz açıklanmasa da, önceki ajanı gözlemlersek, büyük olasılıkla bir düellocu veya öncü olabilir.

Interesting little Neon teaser | #VALORANT

"New Year's Eve comfortably at home, with a power failure. What or WHO was that?" pic.twitter.com/f8rQtTAnap

— Mike - Valorant Leaks & Info (@ValorLeaks) January 1, 2022

Valorant yeni ajan çıkış tarihi

Riot Games, yeni ajanı resmi olarak açıklamadı ve bunun amazon tarafından kasıtsız bir sızıntı olup olmadığı belli değil öyle ki çıkış tarihi hakkında da bir bilgi yayınlanmadı ancak yeni sezon Bölüm 4 Kısım 1 güncellemesi ile çıkması muhtemel.


► İndirimli Valorant VP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/valorant