SİTEYE GİT

Teemo Wild Rift'e Geliyor

Yordle etkinliği ile birlikte birçok Yordle şampiyonu Wild Rift'in vadisine katılmıştı. Lulu, Tristana, Kennen, Corki'nin ardından Teemo da Wild Rift'e geliyor. Detaylar makalede yer almaktadır.


Wild Rift ‘in merakla beklenen şampiyonu Teemo, Yordle etkinliğiyle birlikte vadiye giriş yapacak. 29 Ocak’a kadar devam edecek olan etkinlikte, son iki hafta içinde Yordle kökenli dört şampiyon: Corki, Tristana, Lulu ve Kennen League of Legends’ın mobil versiyonuna katılmıştı.
 

The Little demon is coming to Wildrift Tomorrow#WildRift #Teemo pic.twitter.com/yOvlqIg5dU

— Wild Rift NEWS (@wildriftNEWS) January 21, 2021


Wild Rift içerik kaynakları en sinir bozucu şampiyonun yakında vadiye geleceğini, paylaştığı gönderilerle duyurdu. Hayranların merakla beklediği ve yaygın olarak "Küçük Şeytan" olarak bilinen Teemo, Yıldız Muhafızı festivalinden önce oyuna gelecek. 
Riot Games, aynı zamanda Cottontail Teemo ve Little Devil Teemo olmak üzere şampiyonun kullanması için satın alınabilecek iki kostümü de hayranlara tanıttı.

 

The stars are calling. pic.twitter.com/izuaRwTUZ6

— League of Legends: Wild Rift (@wildrift) January 20, 2021

Wild Rift’in 2021 Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler


 

Teemo'nun Wild Rift Yetenekleri

Teemo’nun yetenekleri henüz Wild Rift geliştiricileri tarafından resmi olarak piyasaya sürülmemiş olsa da, League of Legends'a göre yetenek kiti hakkında bazı bilgileri aşağıda görüntüleyebilirsiniz.


► Hemen Wild Rift Vahşi Çekirdek satın almak için tıklayın!