SİTEYE GİT

Taktik Savaşları Set 5 Köken ve Sınıflar

TFT - Taktik Savaşları oyunun PBE sunucularında yeni Set 5 test aşamasına alındı. Bu yazımızda ise sizlere TFT Set 5'e ait köken ve sınıflar hakkında bilgileri derledik. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games'in gözde oyunlarından biri olan Taktik Savaşları için yeni güncelleme geliyor. League of Legends'in 11.9 yaması ile birlikte yeni TFT Set 5 tanıtılacak. Şu an PBE sunucularında test aşamasında oynanabilir durumda olan oyun, son düzenlemeler ile birlikte yakında ana sunuculara da getirilecek. Güncellemeden kısaca bahsetmemiz gerekirse Taktik Savaşları için oldukça köklü değişiklikler sağlanmış diyebiliriz. Yeni kökenler ve sınıflar oyuna dahil edilerek yenilik sunuluyor ve oyuna yeni bir gölge eşya düzeni de ekleniyor. Gölge eşyalar ile alakalı olarak oyuna eşya zenginliği ve strateji açısından yeni bir heyecan geleceği kesin. Oyuncular bu sayede rakiplerine ve oyunun gidişatına göre stratejilerini belirleyebilecek ve bu da mevcut stratejilerden farklı olacağı için oyuna ayrı bir zevk katacaktır.

───────────────────────────────────

► LoL Orman Bölgesi Canlandırılacak

───────────────────────────────────

Taktik Savaşları | Set 5

♦ Kökenler

♦ Sınıflar

Tüm bu yeni TFT Set 5 düzenlemelerinin getireceği yenilikler merak konusu oluşturuyor. Yeni taktik ve stratejileri, yeni kompozisyonları, eşyaların yerleştirilmesi gibi önemli ayrıntıları takip etmek oldukça ilginç olacak. TFT Set 5 için 28 Nisan 2021 tarihinde ana sunuculara gelmesi bekleniyor. Siz de yeni seti denemek istiyorsanız 28 Nisan günü getirilecek olan 11.9 yaması ile birlikte istemcinizi güncelleyip ilk elden deneme fırsatı yakalayabilirsiniz. 28 Nisan tarihine kadar beklemek istemeyenler için ise Set 5 şuan PBE sunucularında test aşamasındadır. Kayıt olarak deneme fırsatı yakalayabilirsiniz.

► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!