SİTEYE GİT

Steam Altın Hafta İndirimleri Başlıyor 2021

Steam Altın Hafta İndirimleri geldi çattı. İndirimler, Japon halkı tarafından yılın belirli tarihlerinde kutlanan Golden Week (Altın Hafta) kapsamında yapılacaktır. Detaylar makalede yer almaktadır.


Oyunculara her yıl harika indirimlerle birbirinden güzel oyunlar sunan Steam Altın Hafta İndirimleri başladı. Yıl boyunca yapılan indirimler, oyunculara oyun koleksiyonlarını uygun fiyata tamamlamaları için geniş fırsatlar sunuyor. Japonya’da birçok tatilin bir araya gelmesiyle kutlanan Golden Week (Altın Hafta) dolayısıyla yapılan indirimler 29 Nisan – 6 Mayıs tarihleri arasında geçekleştirilecek. İndirimlerle gelecek oyunların listesi aşağıdaki gibidir;

Steam's Golden Week Sale is happening this year once again, running from April 29th to May 6th.

https://t.co/FINTCW7BV2#SteamDeals #GoldenWeek pic.twitter.com/Y4X85eWe3N

— Steam Database (@SteamDB) April 24, 2021

───────────────────────────────────────────────────

► Monster Hunter World'e Yeni Canavarlar Geliyor

───────────────────────────────────────────────────

Steam İndirim etkinliklerine vaktinden önce hazırlanmak mantıklı harcama yapanlar için oldukça önemlidir (en azından çok miktarda indirimli ürünle karşılaşana ve kaçınılmaz olarak oynamayı umduğumuzdan daha fazlasını satın alana kadar), işte 2021 yılı Steam Altın Hafta İndirimleri programı;

Büyük indirimler olan Yaz ve Kış indirimi yaklaşık olarak 2 hafta gibi bir süreye yayılırken, kalan indirimlerin süresi 1 hafta olarak belirlenmiştir. Steam festivalleri tam olarak satış değildir ancak oyunları ucuza oynamanın başka bir yoludur.

Steam İndirimleri İpuçları

♦ İstek listenizi kullanın

İsteyebileceğiniz bir oyun gördüğünüzde, onu istek listenize ekleyin. İstek listesindeki oyunlar satışa çıktığında bildirimler alacaksınız ve bir listeye sahip olmak, listelenmemiş oyunları satın almaya direnmeyi kolaylaştıracaktır. İstek listenizi doldurmak istiyorsanız Steam kategorilerinden PC’de oynayabileceğiniz en iyi 100 oyuna göz atın.

♦ Her zaman başka bir satışı bekleyebilirsin

Bir sonraki büyük Steam indirimi gelmeden bir oyun oynamayacaksanız, bekleyebilirsiniz. Siz biriktirme listenizi temizlerken, yıllık satışlar ilerledikçe indirimler artacaktır. Ayrıca bu günlerde bir satın alma işlemini beklemek çok daha kolay çünkü günlük veya anlık fırsatlar yok. Bir indirim görürseniz, bunun satışın sonuna kadar sabit kalacağını bilirsiniz, böylece bir karar vermek için birkaç gün bekleyebilirsiniz. Belki bu size en iyi oyun bilgisayarlarından birine yükseltme yapmanız veya yükseltmeniz gerekiyorsa yeni bir grafik kartı seçmeniz için zaman kazandırır.

♦ Yayıncı veya temalı satışlar için hafta sonlarını kontrol edin

Bir yayıncının tüm ürünlerini bir hafta sonu boyunca satışta sergilemesi alışılmadık bir durum değildir; bu, genellikle bir tür ana sayfa devralma ile işaretlenen bir etkinliktir. Daha iyi bir fiyata gişe rekorları kıran bir oyunun peşindeyseniz bunlara dikkat edin.

Steam, henüz bu oyunların indirim yüzdeleri hakkında bir açıklamada bulunmadı ancak oyunculara %70’a varan indirim yapacağının sözünü verdi. Daha fazla bilgi sahibi olmak için bizi takip etmeye devam edin.

Steam Oyunlarını İndirimli Satın Almak İçin Tıklayınız!