SİTEYE GİT

Rainbow Six Siege High Calibre Battle Pass Çıktı

Rainbow Six Siege’e yeni sezon battle pass High Calibre ile gelen operatör Thorn’a, Outback harita değişimine, Finka güçlendirmelerine ve yama notlarına değindik. Okumak için tıklayın.


Rainbow Six Siege yeni sezon battle pass’i Operation High Calibre nihayet geldi. Rainbow Six tam 6 sene boyunca yenilikler ile güncel tutulan birinci şahıs taktiksel nişancı oyunu. Bu sezon oyuna gelen en büyük yenilik ise oyuncuların sabırsızlıkla beklediği 62. operatör Thorn. Bir Avusturalya haritası olan Outback’e gelen değişimi az daha unutuyorduk. Siege ekibinin var olan üyeleri bu güncellemede göz ardı edilmiş değiller. Finka, Valkyrie ve fazlası için dengelemeler de yamanın bir parçası. İsterseniz lafı fazla uzatmadan yeni sezonun devasa özelliklerine bir bakalım.

Rainbow Six Siege Yeni Operatör: Thorn

Thorn, Rainbow’un 62. Operatörü ve 31. Savunmacısı oldu. İrlandalı savunucu Siege silah deposuna yıkıcı yeni oyuncağı UZK50GI ile katılıyor. Cihazı Razorbloom Shell ise duvarlara yapışan hareket duyarlı bir bomba. Güçlü patlaması sayesinde neredeyse bütün bir takımı yok edecek potansiyele sahip. Oyundaki diğer tuzaklar gibi ateş ederek kırılabilse de dikenli tel veya Melusi’nin Banshee’si ile kombine edildiğinde baş edilmesi zorlaşıyor.

Rainbow Six Siege Harita Yenilemesi: Outback

Outback haritası Rainbow’a 4. yıl operasyonu olan Burnt Horizon ile beraber gelmişti. Bu sezonda kendisinin güncellenmiş halini görüyoruz. Haritada yapılan değişikliklerin sebebi saldırı oyuncularına farklı giriş noktaları sağlamak ve yok edilebilir çevre mantığını daha iyi aşılamak. Bomba kurma alanları düzenlenirken yeni odalar eklendi. Dereceli maçların harita rotasyonuna gelmesine biraz daha vakit gerektiğini ekleyelim.

Savunma Kameraları Zayıflatması

R6 yeni sezonu High Calibre’ye gelen en büyük dengeleme kameralı operatörlere geldi. Örneğin Valkyrie kamerası dışarıya atıldığında artık kısa bir süreliğine devre dışı kalacak. Bu sayede savunma oyuncuları saldıran ekibin nereden geldiğini hemen öğrenemeyecek. Elveda Spawn kill! Bu dengelemeyi bekleyen oyuncuların biraz daha sabırlı olmaları gerektiğini üzülerek belirtiyoruz. Yapılan testlerin ardından kamera zayıflatması bir sonraki küçük güncellemeye ertelendi. Dengeleme ekibi bu özelliğin beklediklerinden daha çok uğraştırması yüzünden gecikeceğini söyledi.

📹Y6S4 Balancing Update📹

In the Y6S4 reveal, we announced a disconnection timer for Defender cameras and drones when used outside.

On the TS, we discovered an issue that will take longer to fix than expected, so we've decided to delay this change. pic.twitter.com/5OxIZn1rhp

— Rainbow Six Siege (@Rainbow6Game) November 24, 2021

Rainbow Six Operation High Calibre Yama Notları: Y6S4 Güncellemesi

Rainbow Six Siege’e gelen bütün yama notlarına değinmeden önce uzun zamandır Finka güçlendirmesinden kısaca bahsetmek istiyoruz. Oyuncuların sürekli düşlediği bir özellik operatöre ekleniyor. Yama notları için sıkı tutunun!

────────────────────────────────────────────────────

► Rainbow Six Siege Y7S1: Çıkış Tarihi & Yeni Operatör

────────────────────────────────────────────────────

R6 Finka Güçlendirmesi

Finka artık takım arkadaşlarını güçlendirmek için kullandığı adrenalin yeteneğini kendisini yerden kaldırmak için kullanabilecek. Düşen takım arkadaşlarını az canla kaldırabilen Finka, artık kendi söküğünü dikebilir hale geldi. Fakat Finka sadece güçlenmiyor biraz da dengeleniyor. Adrenalin güçlendirmesinin sağladığı geri tepme azaltma etkisi yetenekten tamamen kaldırıldı. Kendini canlandırma özelliğini biraz daha dengeli hale getirmek için yetenekleri arasına 20 saniye bekleme süresi eklendi.

Rainbow Six Siege High Calibre Operatör Dengelemeleri

Echo & Mozzie

Finka

Maestro

♦ Silah Eklentisi Dengelemesi

♦ Kurşun Geçirmez Kamera Değişikliği

♦ Oyuncu Renkleri

♦ Gösterge

♦ Savaş Bileti

♦ Oynanış Hatası Düzeltmeleri

♦ Operatör Hataları Düzeltmeleri

Aruni

Ash

Ela

Fuze

Goyo

IQ

Jackal

Kali

Lesion

Maestro

Mozzie

Mute

Osa

Thunderbird

Valkyrie

Ying

Zero

Rainbow Six Siege yeni sezonu Operation High Calibre yama notları bu kadardı. Yeni operatör Thorn ve sevdiğimiz harita Outback yenilenmiş hali ile oyunculara sunuldu. Yenilikler dışında beklenen Finka dengelemesi oyuna getirildi. Ufak tefek birçok hata giderilerek kullanıcı deneyimi iyileştirildi. Bir sonraki güncellemeye kadar görüşmek üzere!


► İndirimli Rainbow Six Siege satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/rainbow-six-siege