SİTEYE GİT

PUBG savaş modu PC için geldi, yeniden doğma özelliği

Yeni gelen Savaş Modu ile beraber oyuncular her 40 saniyede bir yeniden doğabilecekler


PlayerUnknown's Battlegrounds battle royale modu ile tanınsada, en son getirilen Event Modu ile beraber oyunu one-life-only olarak oynanabilir hale getirdi. Savaş modu şuanlık PC platformu üzerinden oynanabiliyor ve  team deathmatch mantığı ile her 40 saniyede yeniden doğmanıza olanak sağlamakta. Event Modu sadece haftasonuna kadar etkin olacak.



Savaş Modu, Erangel haritasında 10 vs. 10 olarak oynanabilecek ve statik bir oyun bölgesinde gerçekleşecek. Eğer ölürsen, savaşa her 40 saniyede uçan özel respawn uçakları ile yeniden girebilirsin. Takımlar düşmanları öldürerek ve takım arkadaşlarını canlandırarak puan kazanır ve ilk 15 dakikada 200 puana ulaşan takım kazanır. Savaş Modu 15 Nisan Pazar günü saat 10:00 ET / 7 PM PT'de (Pazartesi sabahı 3 AM)'de sona erecek.


Diğer PUBG haberinde, PC oyuncuları için yeni bir güncelleme yayınlandı.Yama 10 yayınlandı ve haritanın kuzeydoğu ve kuzeybatı kısımlarına bazı ince ayarlar da dahil olmak üzere Miramar haritasına ve oyunun diğer yönlerine bir dizi ayarlama yapıldı. Ek yollar, off-road yolları ve araba spawn yerleri de eklendi ve Blue Zones arasındaki gecikme süresi, oyunculara daha az zaman geçirmelerine olanak sağlayacak.

Bu arada, oyuncular PUBG'nin yeni haritası Savage'ın ikinci tur testine katılmak için Cumartesi günü kaydolabilirler. PUBG Corp., 14 Nisan Cumartesi günü saat 05: 00'de, 5 AM PT / 8 AM ET / 1 PM BST'de teste kayıt olmak için kayıt sitesini yeniden etkinleştirecek. PUBG Deneysel Test Sunucusu için zaten bir beta anahtarınız varsa, ikinci test aşamasında yer almanız için gereken her şeye sahipsiniz.

 

PlayerUnknown's Battlegrounds satın almak için tıklayınız!