SİTEYE GİT

PUBG Savage Haritası Geri Dönüyor

PUBG Corp. Codename: Savage adı ile bilinen haritada bir kaç değişiklik yaptı, işte başlıca değişiklikler.


PlayerUnknown's Battlegrounds yeni Savage haritası "Sanhok olarak bilinen " PC'de bu gece testin üçüncü bir turu için geliyor. Testin öncesinde, geliştirici PUBG Corp. Steam'in yama notlarını paylaştı ve oyuncuların haritanın bu yinelemesinde karşılaşacağı değişikliklerin uzun listesini açıkladı.

En önemlisi, PUBG Corp, Sanhok'u dört yeni alanla genişletti: Mağara, Tambang, Lakawi, Na Kham. Mevcut alanlar da yeniden adlandırıldı ve Bhan (eskiden Banyan Grove) ve Mongnai (Hindistan Cevizi Çiftliği) gibi bir noktalar "çeşitli iyileştirmeler" aldı. 



Ek olarak, PUBG Corp. Sanhok'ta belirli silahların drop oranını ayarladı. Spesifik olarak, PUBG Corp. M164 ve AKM'nin drop oranını artırmıştır. M416'in ise drop oranı çok az bir oranda azaltıldı.

PUBG Corp., kırmızı bölgenin Sanhok'ta nasıl çalıştığını da ayarladı. Bu kez kırmızı bölge "genel olarak" artık beyaz daire içinde görünmeyecek. Bu özellikle mavi daire beyaz olana çok yakın olduğunda, doğru orantılı olmayabilir, ancak geliştirici bu değişikliğin güvenli bölge dışında oynamaya göre riskli olacağını belirtmektedir.



Son olarak, PUBG Corp, haritanın önceki enkarnasyonlarında kırpılmış bir avuç meseleyi de ele aldı.

Üçüncü Sanhok testi bu gece başlayacak, 10 Mayıs ve 14 Mayıs'a kadar devam edecek. Bu kez test, PUBG'i oyunana sahip olan herkese açık olacak. İçeri girmek için tek yapmanız gereken testten önce Steam kütüphanenizde otomatik olarak görünecek olan Experimental Test Server istemcisini indirmektir.

Ayrıca, PUBG ile ilgili son haberimiz için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Hemen PUBG satın almak için tıklayın!