SİTEYE GİT

PUBG Mobile Yeni Sezon M17 Royale Pass | Ödüller

Şu anda PUBG Mobile M16 sezonunda, yeni sezon M17 Royale Pass 19 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak.


Her sezon PUBG Mobile, farklı silah ve araçların yeni güncellemeleri ve yükseltmeleri ile karşımıza çıkıyor. Şu anda PUBG Mobile M16 sezonunda, yeni sezon M17 Royale Pass 19 Kasım tarihinde oyuncularla buluşacak. Kullanıcılar RP’yi saat 07:30’dan itibaren satın alabilecekler. PUBG Mobile yeni sezon teması ise Astral Splendor olacak.

Güncellemelere ve sızıntılara göre PUBG Mobile'ın en iyi oynanışı ve sürümü, yeni sezon kullanıma sunulduktan sonra hazır hale gelecek. Sıralama ödülleri, oynanış, estetik ve daha fazlasının mükemmellik modeli, PUBG Mobile M17 RP aracılığıyla dünya çapındaki oyunculara sunulacak. 

───────────────────────────────────────────────────────────

PUBG Mobile 2.3 Güncellemesi: Beta APK İndirme ve Kurulum

───────────────────────────────────────────────────────────

PUBG Mobile M17 (C3S9) Royale Pass: Ödüller, Çıkış Tarihi

Tüm Royale Pass sahipleri için ayrıca PP-Bizon'un görünümü olacak. PUBG Mobile 2.3 güncellemesi dünya çapında kullanıma sunulduğunda, Aralık Royale Pass M18 için 1'den 50'ye kadar eksiksiz ödül bilgilerini de alacaksınız.

PUBG Mobile M17 Royale Pass Nasıl Alınır?

PUBG Mobile oyuncuları, her zamanki gibi bir M17 RP'ye hızlı erişime sahip olacak. PUBG Mobile M17 Elite Royale Pass'ınızı almak için 360 UC harcamalısınız. PUBG Mobile'ın M17 sezonu için bir Elite Plus Royale Bileti de 960 UC'ye mal oluyor.


► PUBG UC'de %5 indirim sizleri bekliyor. 7/24 canlı destek hizmeti ile dilediğiniz an UC satın alın, anında hesabınıza yüklensin: https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash