SİTEYE GİT

PUBG Mobile 2.3 Güncellemesi: Beta APK İndirme ve Kurulum

Merakla beklenen PUBG Mobile 2.3 beta nihayet bugün yayında. Oyuncular yeni özellikleri test etmek için herkes beta istemcisine erişebilir.


PUBG Mobile geliştiricileri, yamayı oyunculara yayınlamadan önce yeni ve gelecek özellikleri birkaç tur beta sürümünde kapsamlı bir şekilde test eder. Bunlar, güncellemeden haftalar önce kullanıma sunuldu ve geliştiricilere kullanıcı geri bildirimlerini dikkate almaları ve gösterişli özellik sürümünü yayınlamaları için yeterli zaman verdi.

Merakla beklenen PUBG Mobile 2.3 beta nihayet bugün yayında. Ayrıca, geliştiriciler bağlayıcı kod işlevini uygulamamışlardır. Bu nedenle, yeni özellikleri test etmek için herkes beta istemcisine erişebilir. Android kullanıcıları bu istemciyi APK kullanarak indirebilir.

PUBG Mobile 2.3 Beta APK İndirme ve Yükleme Kılavuzu

PUBG Mobile 2.3 güncellemesinin beta sürümü oyunculara sunulduğu için uzun bekleyiş sona erdi. Beta istemciyi resmi APK dosyasını kullanarak indirmek ve kurmak için aşağıda belirtilen adımları takip edebilirsiniz:

♦ Adım 1: Aşağıda verilen ilgili bağlantıları kullanarak 2.3 beta APK indirme sayfasına erişin:

Beta istemcisini kullanmadan önce fazladan bir kaynak paketi indirmelisiniz. Sonuç olarak, cihazın kurulum için yeterli depolama alanına sahip olduğundan emin olmalısınız.

♦ Adım 2: İndirmeyi başlatmak için indirme sayfasına eriştikten sonra “Android Sürümünü İndir” düğmesine tıklayabilirsiniz.

♦ Adım 3: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, cihazın ayarlarını açmanız ve “Bilinmeyen Kaynaktan Yükle” seçeneğini etkinleştirmeniz gerekir. Bu daha önce etkinleştirildiyse dördüncü adıma geçebilirsiniz.

♦ Adım 4: Cihazınızda PUBG Mobile 2.3 APK dosyasını bulun ve kurulumu tamamlayın. APK'yi yükleyemiyorsanız, eski sürümü kaldırın ve yeniden yüklemeyi deneyin.

♦ Adım 5: 2.3 betayı açıp gerekli depolama izinlerini verebilirsiniz. Ardından, tercih edilen kaynak paketini de seçmelisiniz. Mevcut seçenekler şunlardır:

♦ Adım 6: Kaynak paketini başarıyla indirdikten sonra, en son özellikleri test etmek için misafir olarak oturum açabilirsiniz.

Oyuncular, güncellemeyi indirirken cihazlarında kullanılabilir olduğunda yeterli boş depolama ve veri tutmayı da unutmamalıdır. Ek olarak, rapor işlevini kullanarak herhangi bir hatayı veya aksaklığı bildirmeniz önerilir.

───────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile Ücretsiz UC Nasıl Alınır? (2022)

───────────────────────────────────────────

PUBG Mobile 2.3 beta özellikleri

PUBG Mobile 2.3 beta, yeni özelliklerden yoksun değil ve yeni Aftermath 2.0 ve Futbol temalı modun sınırlı önizlemesi iki önemli nokta. İlki 20 Ekim 2022'den itibaren oynanışa sunulacak, ikincisi ise 22 Ekim 2022'den başlayacak. Aftermath 2.0 ve Futbol temalı modun sınırlı önizlemesi, genel oyun deneyimini daha sürükleyici hale getirmek için birkaç yeni incelik içeriyor.

Aftermath 2.0 Haritası

Futbol Temalı Mod

PUBG Mobile yeni güncelleme 2.3 ne zaman gelecek?

Önümüzdeki 2.3 güncellemesi, yılın altıncı ve son büyük güncellemesi olacak. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular, güncellemenin dünya çapında 11 Kasım ile 15 Kasım arasında yayınlanmasını bekleyebilir ve en olası tarih 13 Kasım'dır.

Yaklaşan Döngü 3 Sezon 8 Ay 16 Royale Pass 19 Kasım'da sona erecek, bu da yeni C3S9 ve Ay 17 Royale Pass'ın 20 Kasım'da tanıtılacağı anlamına geliyor. Ancak son birkaç güncellemede, büyük güncellemelerin farklı bölge ve cihazlarda yayınlanmasının birkaç gün sürdüğü görüldü. Bu nedenle, yaklaşan PUBG Mobile 2.3 güncellemesinin geliştiriciler tarafından birkaç gün içinde dağıtılması da muhtemeldir.


► PUBG UC'de %5 indirim sizleri bekliyor. 7/24 canlı destek hizmeti ile dilediğiniz an UC satın alın, anında hesabınıza yüklensin: https://www.foxngame.com/pubg-mobile-unknown-cash