SİTEYE GİT

PUBG Mobile 1.3 Yama Notları Partiyi Erangel'e Getiriyor

PUBG Mobile geliştiricileri uzun zamandır beta sürümünde olan 1.3 yama notlarını yayınladılar. Yeni oyun modları, ateşli silahlar, araçlar ve diğer birçok özelliği beraberinde getirecek olan 1.3 yama güncellemesine ait tüm detaylar makalemizde yer almaktadır.


PUBG Mobile 1.3 yama notları güncellemesi kısa sürede oyuncularla buluşacak. PUBG Mobile’ın 1.2 yaması Ocak ayında piyasaya sürüldü ve oyuncular Runic Power oyun modu dâhil olmak üzere tüm yeni eklemeleri denediler. 1.2 yamasının muazzam başarısının ardından hayranlar, şimdi de 1.3 güncellemesini dört gözle bekliyorlar. Özellikle de PUBG Mobile üçüncü yıl kutlamalarına girerken, geliştiriciler son sezonun şimdiye kadarki en iyi sezon olmayı hedeflediğini duyurduktan sonra. 9 Mart'ta yani yarın piyasaya sürülmesi beklenen yama notlarında, sunucular bakım için kapatılmayacak ve oyuncular güncelleme yaptıktan sonra oyunun tadını rahatça çıkarabilecekler. Güncellemeyi Google Play Store ve Apple App Store’dan indirebilirsiniz.

Yaklaşık birkaç aydır test aşamasında olan küresel yama güncellemesi ile Karakin Haritası ve diğer birçok özelliğin popüler battle royale oyununa getirilmesi planlanıyor. Haberlere göre oyuna eklenecek yeni özelliklerden bazıları; Klasik tema modu, yeni ateşli silah: Mosin Nagant, yeni bir araç: Motorlu Planör şeklinde olacak.

───────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile 17. Sezon 8. Hafta RP Görevleri

───────────────────────────────────────────────

PUBG Mobile Royale Pass Detayları 

PUBG Mobile Royale Pass 15 Mart’ta sona erecek ve RP bölümü 24 saat boyunca kilitlenecek ve bu süre zarfında oyuncular herhangi bir ödül talep edemeyecekler. Yeni Royale Pass ise iki farklı ücretli versiyonla 17 Mart’ta başlayacak. Royale Pass’a sahip olmak isteyen oyuncular, 600 UC ve 1800 UC karşılığında satın alabilecekler. Sizde %15 indirimli UC satın almak için linke tıklayınız ve güvenli alışverişin keyfini Foxngame kalitesinde yaşayınız. Satın alım öncesi veya sonrası herhangi bir sorununuz olması halinde 7/24 canlı destek hizmetimizle iletişime geçebilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek Royale Pass’ın beklenen ödülleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

PUBG Mobile 1.3 Tam Yama Notları

Güncelleme, Android cihazlarda 640 MB ve İOS sürümü için 1.55 GB yer kaplamaktadır. Lütfen farklı sürümlerdeki oyuncuların birbirleriyle takım olamayacağını unutmayın, bu nedenle mümkün olan en sürede güncelleme yapın.

Ayrıca 9-14 Mart tarihileri arasında güncelleme yaparak aşağıdaki ödüllerin sahibi olabilirsiniz.

♦ Yüz Ritim Modu (9 Mart'tan itibaren)


Erangel'e 100 Ritim geldi ve elektronik müzik festivalinde partiyi başlattı. Müzik Kol Bandı 3 özel beceri veriyor. Size uygun bir beceri seçin, dağınık kasetleri toplayarak becerinizi yükseltin ve becerinizin yardımıyla savaş alanına hakim olun. Bu özel oyun modunu deneyimlemek için harita seçim ekranında Erangel'i seçin.

♦ Oynanış Detayları


♦ Kol Bandı Yetenekleri


1) Muhafız Kol Bandı

2) Keşif Kol Bandı

3) Kamuflaj Kol Bandı 

♦ Palyaçoların Püf Noktaları (31 Mart'tan itibaren)


Palyaçolar Yıldönümü Kutlama Meydanı'na geldi ve her yere grafiti çiziyorlar. Erangel'e bir Palyaço Dükkanı Aracı yerleştirildi. Oyuncular, Palyaço Fişleri toplayabilir ve bunları Palyaço Dükkan Aracı'ndaki normal savaş malzemeleri ve özel stratejik öğeler gibi öğelerle takas edebilirler.

1) Stratejik Öğeler

2) Müzik Graffiti Duvar

♦ Metro Royale (9 Mart’tan itibaren)


 1) En Yeni Bölüm

Metro Royale: Uncover, oyun güncellendikten sonra kullanılabilir olacak. Sezon geleneğimiz doğrultusunda, yeni bir bölümün başında Metro Royale'deki onurunuz, sıralamalarınız ve envanteriniz sıfırlanacak.

♦ Ateşli Silah: Mosin-Nagant Nişancı Tüfeği


♦ Yeni Araç: Motorlu Planör


♦ Temel Performans İyileştirmeleri


♦ Güvenlik İyileştirmeleri


♦ Temel Denetim İyileştirmeleri


♦ Diğer Sistem İyileştirmeleri


1) Yeni Başarılar 

2) Mesaj Yöneticisi Özelliği

 ♦ PUBG Mobile Müzik


♦ Royale Pass Sezon 18: Yüz Ritimleri (17 Mart'tan itibaren)


♦ Yeni Eğlence Parkı Teması: Yıl Dönümü Kutlamaları Müzik Festivali


Oyuncuların Eğlence Parkında doğdukları meydan artık bir DJ sahnesi, bir müzik arcade makinesi ve bir tekno başlatıcısı olan bir DJ elektronik müzik meydanı. Yıldönümü Kutlamaları başladıktan sonra DJ'in yeni şarkıları, klasik eski şarkıları, PUBG Mobile tema şarkıları ve BP elektronik müzik şarkıları rastgele çalınacak.

♦ Yakın Dövüş Silah Görüntüleme Özelliği


♦ Tüm Yetenek Şampiyonası


► Hemen indirimli PUBG Mobile UC satın almak için tıklayın!