SİTEYE GİT

New World Sunucu Transferi Ne Zaman Başlayacak?

New World sunucular arası transfer süreci ne zaman başlayacak? Oyuncuları bu süreçte neler bekliyor? Karakterimi nasıl transfer edebilirim? New World sunucu transferi ile ilgili merak ettiğiniz her şey makalede ele alınmıştır.


Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan New World sunucu transferi yakında başlıyor. Geliştirici ekip bu sunucular yani oyunun dünyaları arasında oyunculara geçiş fırsatını bir sonraki güncellemede tanıtacak. Uzun zamandır sıkı bir çalışmayla geçiş sürecine hazırlanan ekip, oyunculara Aeternum’da evleri gibi hissettikleri yerlere vermek isteseler de sunucular arası geçişi yapmak zorundalar. Yapılan testler sırasında transfer deneyiminin oyunun standartlarına uymadığını fark eden New World geliştiricileri, sunucu transferine başlamadan önce bazı değişiklikler ve uyumlamalara gidileceğini söyledi.

New World Transfer Sürecinde Oyuncuların En Çok Sorduğu Sorular ve Cevapları

Sunucu transferinin yapılma sebebinin oyunun devasa haritası ve oyuncu kitlesi olduğunu tahmin ediyoruz. Oyuncuların bu süreçte neler deneyimleyeceklerini, New World sunucu transferinin ne zaman olacağını ve transfer sürecinde işlerin nasıl yürüyeceğini bu yazıda detaylı olarak sizlere sunuyoruz.   

♦ Karakterimi Nasıl Transfer Edebilirim?

────────────────────────────────────────────

► New World Hızlı Seyahat Yolları, Binekler

────────────────────────────────────────────

♦ Karakter Transferimde Yanıma Neler Alabilirim?

♦ Karakter Transferinde Yanınıza Alamayacaklarınız

♦ Karakterimi Nereye Taşıyabilirim?

♦ Eğer Yanlış Dünyayı Seçersem veya Arkadaşlarımın Olduğu Dünya Doluysa Tekrardan Seçim Yapma Şansım Var Mı?

New World’de yeniden transfer yapmak için fazladan bir jetona ihtiyacınız olacak. Geliştirici ekip dünyaları ve giriş sıralarını yakından izliyor olacaklar. Yeni bir transfer dalgasına ihtiyaç duyulup duyulmadığına ve oyunculara ücretsiz bir jeton verilip verilmeyeceğine bu şekilde karar verilecek. Oyuncuların istedikleri dünyalara alışıp yerleştiklerinden emin olunduktan sonra transfer jetonu mağazaya satın alınabilir olarak yerleştirilecek. Jetonlar satın alınabilir olduklarında oyuncuların bundan haberi olacak.

Yapımcılar New World sunucu transferini büyük oranda zaten beklendiğini ve oyunculara en iyi deneyimi sağlamak için uğraştıklarını belirttiler. Beklenilen büyük transferin haftaya gerçekleşeceğini söyleyelim. Geliştirici ekibin oyunculara en stabil transfer deneyimini sunmaya çalıştıklarını biliyoruz. New World ile ilgili daha fazla haber ve içerik için takipte kalın!


► Güvenilir ve indirimli New World satın almanın adresi Foxngame: https://www.foxngame.com/new-world