SİTEYE GİT

New World: En İyi PvP Build’leri

New World en iyi PvP build’leri nelerdir? New World rehberinin bu bölümünde oyuncuların çok merak ettiği PvP sistemine değindik.


New World PvP savaşları oldukça popüler ve oyunda gidilebilecek çok fazla karakter build’i olduğu için oyuncular en iyi PvP build’ini seçmekte zorlanabiliyorlar. Oyunda gerçekten çok fazla silah ve zırh yer alıyor. Weapon Mastery kasmak zaten zor ve silahlar çeşitli olduğundan nasıl build yapılacağına karar vermekte haliyle zorlaşıyor.

New World En İyi PvP Build Dizilimi

New World’de class sistemi olmadığı için güzel bir silah kombinasyonu bulmak çok önemli. Kendinize uygun silahları buldunuz diyelim, peki silah seçimleriniz PvP için yeteri kadar iyi mi? New World’ün her telden oyuncusu için PvP’nin en iyi build’lerini derledik. Bu karakter build’lerinden kendinize en çok uyacağını düşündüğünüzü uygulayabilir, çeşitlendirebilirsiniz.

Ranged DPS (Uzak Mesafeden Hasar)

Bu build rakiplerine uzaktan hasar vermek isteyen oyuncular için gayet ideal. Yay kullanmak için bir oka ihtiyacınız olacak. Bu yüzden yanınızda bol bol getirmeyi unutmayın!

─────────────────────────────────────────

► New World Hızlı Level Kasma Teknikleri

─────────────────────────────────────────

DPS Axer (Yakın Dövüş Balta ile Hasar)

Bu karakter build’i ise yüksek hasar ve hareket kabiliyetine sahiptir. Bire bir savaşta efektifdir ve hafif zırh giydiğiniz için vur-kaç taktiğini uygulamanıza olanak sağlar.

Tank & Healer

Hem hasara dayanıklı hem de aldığı hasarı telafi edebilen bir yarı büyücü yarı tank olabilirsiniz. Bu build’i grup savaşlarında hem hasara karşı koymak hem de takım arkadaşlarınızı iyileştirmek için kullanın. Hem ölümsüz olun hem daha fazla dayanın.

Mana DPS (Büyücü)

Baltalı build’e benzer olarak büyücü ile de bire bir savaşlarda üstün gelebilirsiniz. Alan etkili saldırılarıyla inanılmaz yüksek hasar potansiyeline sahip bu build’i oynayacaksanız yanınızda bol bol can ve mana iksiri getirmeyi unutmayın.

Hepsinden Biraz Destek

New World’de support (destek) rolünde bir karakter oynamak istiyorsanız şimdiden söyleyelim destek oynamak kolay değildir. Bu build’i oynayacaksanız çantanıza bol bol mana iksiri koymalı ve savaştan savaşa geçerken mana kontrolünüzü iyi yapmalısınız.

New World’de karakterinizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Oyundaki en efektif en popüler buildleri yapabilir veya üstüne kendi istediğiniz şeyleri ekleyerek eşsiz bir savaşçıya veya büyülerle ortalıkta terör estiren bir tank olabilirsiniz. New World en iyi PvP build’lerini sizlerle paylaştık. Oyun ile ilgili daha fazla içerik için takipte kalın!


► Güvenilir ve indirimli New World satın almak için Foxngame: https://www.foxngame.com/new-world