SİTEYE GİT

New World Hata Çözümleri: Crash Sorunu, Fatal Error

New World Crash hataları, Fatal Error, Http error Response, Error Validating pak Files, in-game crash, unable to establish connection, Easy Anti-Cheat crash gibi karşılaştığınız problemlerin çözümleri makalede anlatılmıştır.


Son zamanların popüler MMO oyunu New World, Crash hatası, Fatal Error, Http error response gibi birçok sorunla karşı karşıya. Geliştirici şirket, oyunculara daha iyi bir deneyim sunabilmek için New World’ün çıkış tarihini ertelemişti. Öyle ki oyun, daha fazla kullanıcıya ulaşabilsin diye orta seviye bir PC sisteminde oynanacak şekilde tasarlandı. Tüm bu önlem ve çalışmalara rağmen oyuncular, son günlerde sık sık mavi ekran, donma, oyuna giriş yapamama gibi problemler yaşıyor.

Kısa süre önce gerçekleştirilen server transferi sonrasında birçok oyuncu sosyal medya ve topluluk sayfalarında karakter dengelerinin bozulduğunu, altın ve itemlerinin kaybolduğunu dile getirdi.

New World oyuncu topluluklarının bir kısmı oyun yeni çıkış yaptığı ve devasa büyüklüğe sahip olduğu için bu hataların normal olduğunu savunurken, bir kısmı da yaşanan problemlerin sinir bozucu olduğunu ve bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini savunuyor. Peki, New World Crash hataları nasıl çözümlenir?

New World Fatal Error, Crash Hataları Nasıl Giderilir?

Sadece PC platformunda oynanabilen New World, çok yüksek olmayan sistem gereksinimleriyle çalıştırılabilir. Oyunun optimizasyonu dışında ise oyuncular “Http error Response, Error Validating pak Files, Refreshed Credentials Already Expired, in-game crash, unable to establish connection, Fatal Error, Easy Anti-Cheat crash, BSOD” ve daha fazla soruna mağruz kalıyorlar.

Http Error Response Hata Çözümü

Söz konusu hata: “mm_authresult_Http_Error_Response

New World oyuncularının çoğu bu hata yüzünden oyunu oynayamadıklarını belirttiler. Düzeltmek için CMD’yi yönetici olarak çalıştırın. Vereceğimiz komutları teker teker girin ve girdiğiniz her komuttan sonra “enter” tuşuna basın.

Komutları girdikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve New World’e girmeye çalıştığınızda bu hata ile karşılaşmayacaksınız.

Error Validating pak Files Hata Çözümü

Oyuncuların bir kısmı da "Error Validating pak Files" sorunu nedeniyle New World’e giriş yapamadıklarını söylüyor.

Bu hatanın çözümü gayet basit. Oyunu silin ve ana sürücünüze yani işletim sisteminizin olduğu yere oyunu tekrardan kurun. Sorununuz çözülmüş olmalı.

Refreshed Credentials Already Expired Hata Çözümü

New World "Refreshed Credentials Already Expired" hatasını gidermek için oyuncular bilgisayarlarındaki zaman göstergesini doğru ayarlamalılar.

“Ayarlar> Saat ve Diller> Tarih ve Saat> Senkronize” ayarları yapılmalı ve saatiniz doğru ayarlanmalıdır. Bu ayarlar yapıldığında sorun çözülecektir.

mm_connerr_rep_timeout Hata Çözümü

Eğer New World açılmıyor veya karakteriniz yüklenmiyor ise "mm_connerr_rep_timeout" hatası alabilirsiniz. Bu hatayı aldığınızda aşağıdaki yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Unable To Establish Connection Hata Çözümü

New World “Unable To Establish Connection” hatasını çözmek için Cloudflare WARP (1.1.1.1) yazılımını indirin ve aktif edin. New World çalışır hale gelecektir.

Crash Fix / Fatal Error Hata Çözümü

Oyuncular New World’ü oynarlarken ani çökmeler yaşıyorlar. Bu sorunun çözümü ise MSI Afterburner dahil bütün üçüncü parti programları kapatmak.

New World Easy Anti-Cheat Crash Hata Çözümü

Oyuncuların büyük çoğunluğu New World’de “Mavi ekran hatası” aldıklarını ve bu sorunun Easy Anti-Cheat programının çökmesinden kaynaklı olduğunu söylediler. Bu hatanın bilinen çözümleri ise şöyle;

Game Not Starting, Crash At Startup Hata Çözümü

Oyuncular New World’ün açılırken çökmesinden veya hiç açılmamasından şikâyetçi.

Unexpected Steam_appid.txt Hata Çözümü

Bu hata eğer oyuncular oyunun .exe dosyası için “yönetici olarak çalıştır” seçeneğini işaretlemişler ise ortaya çıkabilir. New World.exe dosyasının üzerinden bu seçeneği kaldırarak hatayı giderebilirsiniz.

VCRUNTIME140_1.dll Not Found Hata Çözümü

New World "VCRUNTIME140_1.dll Not Found” hatası oyuncuların daha yeni karşılaştığı bir hata. Bu hata eğer oyuncuların Visual C++ programları eksik veya bozuksa ortaya çıkıyor. Programı kaldırın ve en güncel versiyonunu bilgisayarınıza kurun. Veya dosyayı manuel olarak oyun klasörünün içine yerleştirin.

New World Fatal Error Hata Çözümü

New World’ü açarken Fatal Error hatası alıyor olabilirsiniz. Bu hatayı çözebileceğiniz bir yöntem var.

New World Crash problemleri ve çözümleri şimdilik bu kadar. Zaman içerisinde daha çok hata ve çözüm bu yazıya eklenecektir. Takipte kalın!


► Güvenilir ve indirimli New World satın almak için linke tıklayınız: https://www.foxngame.com/new-world