SİTEYE GİT

Riot, LoL 12.15 Yamasında Enerji Şampiyonlarına Odaklanıyor

Riot Games, yaklaşan 12.15 yamasıyla ilgili değişiklikleri özetledi; Enerji şampiyonlarına buff, Master Yi ve Taliyah'a nerf geliyor.


Riot Games, yaklaşan 12.15 yamasıyla ilgili değişiklikleri özetledi; Enerji şampiyonlarına buff, Master Yi ve Taliyah'a nerf geliyor. Son birkaç yama, özellikle yama 12.10 Dayanıklılık güncellemesi ve önceki yama 12.14'ün ejderha güçlendirmeleri ve iyileştirici aykırı nerfler, tüm League of Legends metasını neredeyse değiştirdi.

Maçlar artık tamamen uzun takım savaşları ve oyunun sonlarına doğru ilerliyor. Birçok oyuncu bunları "iyi" değişiklikler olarak kabul ediyor ve hatta bazıları bunları Riot'un modern League of Legends'ta uyguladığı "en iyi" değişiklikler olarak adlandırıyor.

Riot, önceki büyük yama olan 12.14 güncellemesinde birçok değişiklik yaptı. Bu nedenle, bazı şampiyonların "güçlü" çıkması ve bazılarının onları metada canlı tutmak için mücadele etmesi gerekiyordu. Ve oyunu dengede tutmak için League of Legends Baş Tasarımcısı Riot Phroxzon, yaklaşan 12.15 yama notlarındaki değişiklikleri paylaştı; Enerji Şampiyonları Zed, Lee Sin, Akali, Kennen ve Shen'i ayarlamaya odaklanıyorlar.

Bunlar çoğunlukla, enerji maliyetleri oyun sonrası dayanıklılığına ayak uyduramayan şampiyonlar; Kennen'in enerji maliyetlerinin olduğu yeri seviyoruz, bu yüzden onun yerine başka bir şeyi parlatıyoruz." dedi

─────────────────────────────────────────────────────────────

► LoL Yıldız Muhafızı 2022: Etkinlik Kartı, Görevler, Ganimetler

─────────────────────────────────────────────────────────────

LoL 12.15 Yamasında Neler Değişiyor?

Rammus, Lillia, Singed, Leona ve Thresh 12.15 yama notlarında bazı güçlendirmeler alıyor. Öte yandan, yakın zamanda bazı büyük nerfler alan Master Yi'nin de yeni LoL yamasında Qiyana, Sivir, Gwen, Taliyah ve Kalista ile birlikte daha fazla nerf alması planlanıyor.

Dayanıklılık güncellemesi League of Legends'ı tamamen tersine çevirdi ve etkisi hala hissediliyor. Şifa, o zamandan beri yamalarda Riot için büyük bir öncelik oldu, ancak 12.15 güncellemesinde odakları biraz enerji şampiyonlarına kayıyor.

Dövüşler daha uzun süre uzadıkça, enerji şampiyonları kaynaklarının herkesten çok daha hızlı tükendiğini fark eden Riot, her şeyi eşitlemek için Akali, Kennen, Lee Sin, Shen ve Zed’i bu yamanın asıl konusu yapıyor. Akali ve Shen, sırasıyla W ve E'lerinde artan enerji iadelerine sahip olurken, Zed ve Lee Sin temel enerji maliyetlerini düşürüyor.

Yama 12.15‘in Güçlendirilen Şampiyonları

Güçlendirmeler için Riot'un görüş alanında beş şampiyon daha var: Lillia, Singed, Rammus, Leona ve Thresh. Bu, destek ve orman metasında bazı değişikliklere yol açacaktır, ancak Riot tüm roller için daha büyük sezon öncesi değişiklikleri aradığı için çok sert bir şey yok.

Yama 12.15‘in Zayıflatılan Şampiyonları

Zayıflatmaların hiçbiri çok ciddi değil. Temel nitelik değişikliklerinden (Kalista için daha az AD) bekleme süresi ayarlamalarına (Taliyah ve Sivir) kadar çeşitlilik gösterirler. Güncelleme, şampiyonları metadan çok uzağa sallamak yerine ortalara doğru itiyor. Şampiyonlar üçlüsüne Master Yi ve yakın zamanda güçlendirilen Qiyana ve profesyonel oyun temel Kalista katılacak.

Sistem Güçlendirmeleri

Sistem Zayıflatmaları

LoL 12.15 Yama Notları: Canavar Terbiyecisi Kostümleri  

Yama 12.15, Yıldız Muhafızı etkinliği sona ererken sürümün bir parçası olarak Veigar, Lulu ve Kog'Maw için Canavar Terbiyecisi 2022 görünümlerini getiriyor.

Canavar Terbiyecisi Kog'Maw

Canavar Terbiyecisi Lulu

Canavar Terbiyecisi Veigar

LoL 12.15 yaması ne zaman yayınlanacak?

League of Legends 12.15 yamasındaki tüm değişiklikler şu anda test için PBE sunucularında. 2022'nin on beşinci büyük yaması 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü yayınlanacak. Yayın süresi ve sunucu bakımı saat 13:00'da olarak planlanıyor. Yeni yama başladığında birkaç saatlik kesinti olacak ve eşleştirme kuyrukları yaklaşık üç saat önce çevrimdışına alınacak.


LoL Riot Points %16 indirim +Bonus RP ile Foxngame stoklarında. RP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/league-of-legends