SİTEYE GİT

LoL Sezon 12'nin İlk Kostüm Serisi 'Porselen' Yakında Mağazada

Lig’in yeni kostüm serisi yolda, 2022'nin ilk yeni League of Legends görünümü Porselen, Riot Games tarafından resmen açıklandı.


Lig’in yeni kostüm serisi yolda, 2022'nin ilk yeni League of Legends görünümü Porselen, Riot Games tarafından resmen açıklandı. Koleksiyon, Amumu, Kindred, Lissandra ve Lux için yeni görünümler sunuyor. “Porselen Koruyucu Ezreal” başlıklı başka bir skin de sürüme dahil edilecek.

Lig'e gelen beş Porselen kostümü arasında Lux, ek bir Prestij Sürümü versiyonunu alacak. Lux, 2022'de Prestij görünümü alan ilk şampiyon olmasının yanı sıra, Prestij Puanlarının 2019'da oyuna eklenmesinden bu yana LoL kadrosunda ikinci bir Prestij görünümü alan ikinci şampiyon olacak. İlki 2019'da piyasaya sürülen Savaş Akademisi skini.

────────────────────────────────────────────────

► Riot, 2022'nin İlk LoL Şampiyonunu Tanıttı: ZERİ

────────────────────────────────────────────────

LoL Porselen skinindeki her bir görünüm, çay takımları ve kaliteli yemek takımları etrafında dönen tematik öğeler içerir. Sade mavi, beyaz ve altın renk şemasına sahip Porselen kaplamaları, doğru miktarda gösterişle görsel olarak canlı görünüyor. Ayrıca, kaplamaların her biri mavi renkli yılanlar, balıklar, kaplanlar ve daha fazlasıyla şampiyonların yanında yuva bulan daha pek çok şeyle, sanatsal çizimleri ve oyun içi kitlerinde manevi hayvanlar içerir.

Porselen Amumu - 1350 RP

Porselen Kindred - 1350 RP

Porselen Lissandra - 1350 RP

Porselen Lux Prestij 

Porselen Korucu Ezreal - 1820 RP

Porselen Koruyucu Ezreal kostümü, ayrıca şampiyonun dans animasyonunda müzisyen Jay Chou'ya özel bir övgü içeriyor. Sanatçının “Mavi Beyaz Porselen” adlı şarkısını, Ezreal oyuncuları skini donanırken dans ettiğinde duyabilir.

LoL Porselen Kostümleri için henüz resmi bir çıkış tarihi verilmedi, ancak önümüzdeki haftalarda canlı sunuculara ulaşmaları bekleniyor.


► En ucuz RP Foxngame'de. Hemen indirimli LoL RP satın alın: https://www.foxngame.com/league-of-legends