SİTEYE GİT

LoL 12.14 Yaması: Şampiyonlar, Ejderler, Rünler, Itemler

Riot, profesyonel oyunlara odaklanarak metayı dengelemek için LoL 12.14 yama notlarını yayınlıyor.


Riot, profesyonel oyunlara odaklanarak metayı dengelemek için 12.14 yama notlarını yayınlıyor. League of Legends 12. Sezonu, sezon ortası Dayanıklılık güncellemesi ile tüm metayı hemen hemen değiştirdi. Önceden oyunlar hızlı takım savaşları ve öldürmelerle ilgiliyken, şimdi takım savaşları daha strateji odaklı ve daha uzun sürme eğiliminde.

Ancak Dayanıklılık güncellemesinin çok fazla etkili ve önemli olması nedeniyle Riot, "güçlü" ve "ezici" şampiyonları dengelemek için birden fazla düzeltme yapmak zorunda kaldı. Daha da dengeleyici kabuslara neden olan Bel'Veth ve Nilah’ın oyuna dahil olmasından bahsetmiyorum bile.

League of Legends baş tasarımcısı Riot Phroxzon'a göre, profesyonel oyunlara odaklanan başka bir büyük ölçekli güncelleme 12.14 yamasında devam ediyor. Riot Phroxzon, "Aşırı değerdeki nerfleri iyileştirme, profesyonel kanlılık değişiklikleri, GP nerften en üst seviyelere ve düzenli denge değişikliklerimiz (Pro meta odaklı) 12.14'e geliyor." dedi. Işınlanma değişiklikleri 12.14 yaması için planlanmış olsa da, Riot Işınlanma değişikliklerini PBE'den alıyor ve sezonun geri kalanı için "kararlılığa" odaklanıyor.

Full patch preview.

We're going to be focusing on stability for the rest of the season (barring some crisis) to allow for players focusing on their ranked climbs and heading into Playoffs.

Continue to let us know about things that seem off and you expect to be changed. pic.twitter.com/9bqFUjT0WO

— Matt Leung-Harrison (@RiotPhroxzon) July 20, 2022

───────────────────────────────────────────────────────────

► LoL Yıldız Muhafızı 2022: Etkinlik Kartı, Görevler, Ganimetler

───────────────────────────────────────────────────────────

LoL Yama 12.14 Notları: Şampiyonlar, Ejderler, Rünler, Itemler

LoL 12.14 yama notlarında Jarvan IV, Teemo, Alistar, LeBlanc ve Varus güçlendirmeler alırken, Pantheon ormancı becerisine sahip olacak. Üstelik Sivir, Yuumi, Seraphine Bot, Gnar, Zeri ve Renata ile birlikte bir nerf daha alıyor.

Yılın bir başka büyük güncellemesi olan 12.14 yaması hakkında bilmeniz gereken her şeyi derledik.

Güçlendirme Alan Şampiyonlar

Zayıflatma Alan Şampiyonlar

Dengelenen Şampiyonlar

İksirler

Sihirdar Büyüleri

Rünler

Peksimet Teslimatı

Kemik Zırh

Kondisyon

Muhafız

Kızart

İkinci Şans

Ani Darbe

Gözü Kara

Zaman Büken Karışım

Öğe Değişiklikleri

Yasak İdol

Kızgın Buhurdanlık

Mikael'in Lütfu

Kefaret

Akan Su Asası

Dinçleştirici Aytaşı

Çarp

Günateşi Kalkanı

Zaun Zincirkılıcı

Elemental Ejderhalar

Güçlendirmeler

Ejderha Base Saldırı ve Hasar

Kadim Ejder

LoL Yaması 12.14 Yayın Tarihi

Meta değiştirme yaması şu anda test için PBE'de. 2022'nin en büyük yamalarından biri olan League of Legends yama 12.14'ün 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü yayınlanması planlanıyor.


► LoL RP'de %16 indirim şimdi Foxngame farkı ile sizlerle! Hemen Riot Points RP satın alın, ilave +2X RP Bonus bakiye hesabınıza tanımlasın: https://www.foxngame.com/league-of-legends