SİTEYE GİT

LoL Worlds 2021’in Yeni Evi İzlanda!

Riot Games’in teyit ettiğine göre League of Legends Dünya Şampiyonası İzlanda’nın Rejkjavik şehrinde yapılacak. Daha önce mayıs ayında Mid-Season Invitational etkinliğinin düzenlendiği Rejkjavik’e bir geri dönüş olacak diyebiliriz.


Riot Games’in uluslararası espor departmanının söylediğine göre League of Legends Dünya Şampiyonası İzlanda’da düzenlenecek. Geçen ay zaten turnuvanın Çin’den alınıp Avrupa’da bir yerde organize edilmesi kararı alınmıştı. Covid-19’a dayanan birtakım sıkıntılar doğrultusunda bu kararı alan ekip, daha önce MSI (Mid-Season Invitational) düzenlediği Rejkjavik’e gözlerini çevirdi. Mayıs ayında düzenlenmiş etkinlikten büyük oranda olumlu dönüt aldıktan sonra, şimdi Worlds de orada düzenlenecek. Tıpkı MSI’da olduğu gibi LoL Worlds 2021 de sıkı sağlık önlemleri kapsamında ve canlı seyircisiz bir şekilde gerçekleşecek.

Worlds 2021 is heading to Iceland! Tune in October 5 - November 6 at https://t.co/lh1tk7wEe0. pic.twitter.com/fTFxf42yFH

— LoL Esports (@lolesports) September 9, 2021

LoL Worlds 2021 Ne Zaman Başlayacak?

League of Legends Worlds 2021 play-in’ler 5 Ekim’de başlayacak olsa da ana etkinlik 11 Ekim’de başlayacak. Final tarihinde hâlâ bir değişiklik yok, yine 6 Kasım’da gerçekleşecek. 5 Ekim tarihi LoL Dünya Şampiyonaları tarihindeki en geç açılış olacak. Geçtiğimiz yıllarda etkinlikler genelde Eylül’ün son haftası başlardı.

───────────────────────────────────────────────

► LoL Pentakill Kostümleri, 11.18 Yama Notları

───────────────────────────────────────────────

LoL Worlds 2021’e Katılan Bütün Takımlar

LPL (Çin)

LCK (Kore)

LEC (Avrupa)

LCS (Kuzey Amerika)

PCS (Pasifik)

VCS (Vietnam) – Katılamayacak

Vietnam’ı temsil eden en iyi iki takım LoL Worlds 2021’e katılamayacak. Organizasyonun Çin’den Avrupa’ya taşınmasından sonra Vietnam takımı gerekli vizeleri sağlamakta zorluk çektikleri için yarışmadan çekilmek durumunda kaldılar.

LCL (CIS)

LLA (Latin Amerika)

TCL (Türkiye)

LJL (Japonya)

LCO (Okyanusya)


İndirimli LoL RP satın almak için tıklayınız!