SİTEYE GİT

LoL Wild Rift: 2.1a Yama Notları

Riot Games, çeşitli şampiyon ve öğe ayarlamaları için küçük bir Wild Rift 2.1a yama notu yayınladı. Bir sonraki güncellemede uygulanacak değişiklikleri de içeren 2.1a yama notları hakkında detaylı bilgi almak için makalemize göz atın.


League of Legends Wild Rift 2.1a yama notları; şampiyon denge değişiklikleri, öğeler, yeni etkinlikler ve yeni şampiyon Katarina’nın gelişiyle yayınlandı. Mart 2021’de gelecek olan yeni içeriğin yanı sıra bir ton şampiyon ve öğe, zayıflatma ve güçlendirme alacak. League of Legends’ın bir Noxus Suikastçısı olarak hatırladığımız Katarina, büyük takım savaşı potansiyeline sahip daha hareketli bir suikastçı olmak için yeniden tasarlandı ve sihirdar vadisine eklenmesiyle birlikte Wild Rift şampiyon kadrosu 40’tan 41’e çıktı. Yedi adet koleksiyon kaplamasıyla birlikte vadiye doğru ilerleyen Katarina’nın Ultimate yeteneği hafifçe hareket edebilmek için geliştirildi ancak PC versiyonunda herhangi bir değişiklik yapılmadı.

──────────────────────────────────────────────────

► League of Legends: Wild Rift 2.2 Yama Notları

──────────────────────────────────────────────────

Katarina, the Sinister Blade, headlines this patch, and she’s accompanied by a few balance changes to Lulu, Olaf, Blade of the Ruined King, and more. Welcome to patch 2.1a: https://t.co/bOZ27wjy3R pic.twitter.com/tqEMHnIH6y

— League of Legends: Wild Rift (@wildrift) March 1, 2021

Bir sonraki yama için belirli tarihler henüz açıklanmadı. Aşağıda tam Wild Rift 2.1a yama notlarını bulabilirsiniz.

League of Legends: Wild Rift 2.1a Yama Notları Detayları

♦ Yeni Etkinlik: Katarina'nın Mücadelesi

Oyuncular, Katarina'nın kilidini ücretsiz olarak açmak için etkinlik görevlerini tamamlayabilirler. Riot Games, daha sonraki bir tarihte bu konuda daha fazla bilgi sağlayacaktır.

♦ Yeni Şampiyonlar: Sinsi Bıçak Katarina

♦ Kostümler

Gelecekte çıkacak 2.1 kostümleri 2.1b Yaması'yla birlikte oyuna gelecek. Tüm kostümler yama boyunca çıkmaya devam edecek.

♦ Zayıflatılan (Nerf) Şampiyonlar

Lulu

Lulu, piyasaya çıktığından beri her zaman oyundaki en sağlam desteklerden biri olmuştur ve kazanma oranı oldukça yüksektir. Rakiplerinin biraz nefes alması için büyük bir nerf aldı.

Miss Fortune

Miss Fortune'un maçtaki genel varlığı oldukça zor olabilir. Oyundaki diğer nişancılar ile karşılaştırıldığında en fazla hasarı o aldı. Geliştiriciler, birkaç görsel hata düzeltmesiyle birlikte sahip olduğu ezici hasarı azaltmaya karar verdiler.

Olaf

♦ Güçlendirilen (Buff) Şampiyonlar

Ashe

Ashe şu anda en zayıf şampiyonlardan biri. Geliştiriciler, genel yetenek akışını iyileştirmek için ilk becerisinin bekleme süresini azaltmaya karar verdiler.

Darius

Ezreal

1.1 Yama notlarında aldığı nerften sonra iyice zayıfladı. Hasarı özellikle tanklara karşı çok yetersiz ve şeritte diğer nişancılara karşı hafifçe mücadele ediyor. Yeniden düzene girmesine yardımcı olmak için 1.1 yamasından önce taban hasarını geri aldı.

Varus

Ashe'den bile daha kötü, oyundaki en zayıf nişancılardan biri olarak biliniyor. İlk becerisindeki bu küçük değişiklikler, şerit baskısını iyileştirmesine ve onu Wild Rift'te yaşayabilir hale getirmesine izin vermelidir.

Vayne

Vayne, oyunun sonlarında tanklara karşı iyidir. Bununla birlikte, geliştiriciler, Mahvolmuş Kralın Kılıcı eşyasının nerfinden etkileneceğini düşündü çünkü bu eşya oyundaki temel öğelerinden biri. Geliştiriciler, eşyaya olan güvenini azaltmak için onu biraz güçlendirmeye karar verdi.

Xayah

Rakan, ilk lansmanlarından bu yana Xayah'dan daha iyi performans gösterdi. Tamircisi takım dövüşlerinde kullanışlıdır ancak hasarı oldukça yetersizdir. Böylece geliştiriciler, diğer nişancılar ile rekabet edebilmesi için onun ezici hasarını güçlendirdi.

♦ Öğe Değişiklikleri

Mahvolmuş Kralın Kılıcı

Baz İstatistikler

Liandry'nin Eziyeti

Lanetli Maske

Wild Rift Yama 2.1a: Haftalık Ücretsiz Şampiyon Rotasyonu

Hemen Wild Rift Vahşi Çekirdek satın almak için tıklayın!