SİTEYE GİT

LoL Yeni Şampiyon Kostümleri: Solmuş Gül ve Kristal Gül

Riot Games PBE'de Kristal ve Solmuş Gül kostümlerini yayınladı. Janna, Akshan, Elise ve Zeri yeni görünümlerin sahipleri olacak.


Yepyeni League of Legends görünümleri olmadan yeni bir yıl nasıl olurdu? Üç şampiyon ve yeni LoL karakteri Zeri normal Sihirdar Vadisi kıyafetlerinden uzaklaşarak, sanki bir düğüne katılıyormuş gibi daha resmi giyinmek için League of Legends'ın Kristal Gül ve Solmuş Gül görünümüne katılmaya hazırlanıyor.

Riot Games, 5 Ocak Çarşamba günü Kristal Gül ve Solmuş Gül kostümleri dahil olmak üzere PBE'de birkaç yeni kozmetik yayınladı. Janna ve Akshan, parlak ve güzel Kristal Gül görünümlerinin alıcılarıyken, Elise kötü Solmuş Gül görünümünün sahibi oluyor. İlk Kristal ve Solmuş Gül kostümleri 2021'de piyasaya sürüldü ve Riot 2022'de daha fazla düğün görünümüyle trendini sürdürüyor!

Kristal Gül Janna

────────────────────────────────────────────────

► LoL Destek Şampiyonu Janna Mini Rework Alıyor

────────────────────────────────────────────────

Kristal Gül Akshan

Solmuş Gül Elise

Solmuş Gül Zeri

Kristal Gül Akshan ve Janna ile Solmuş Gül Elise artık test için PBE'de mevcut. Bu şampiyonlar, Wild Rift'te özel ürünler olarak Ezreal, Lux, Jarvan IV ve Sona'nın yanı sıra League'de Swain, Zyra, Talon ve Syndra'yı içeren daha geçen yıl yayınlanan görünüm serisine katılıyor.

Halihazırda Kristal ve Solmuş Gül görünümlerine sahip dört şampiyon:

────────────────────────────────────────

► LoL Orman Şampiyonu Udyr Yenileniyor

────────────────────────────────────────

Bu görünümler, Wild Rift'in kendi dört özel Kristal Gül görünümünü yayınlamasından kısa bir süre sonra oyuna ekleniyor.

LoL Kristal ve Solmuş Gül Kostümleri Ne Zaman Çıkacak?

Kostümler 5 Ocak 2022'de PBE'ye çıktı, resmi League of Legends yama programına göre 19 Ocak 2022 Perşembe günü LoL 12.02 yama notlarıyla yayınlanacak. Yine de kaplamaların genellikle yama düştükten bir veya iki gün sonra çıktığını hatırlatalım.

Kristal ve Solmuş Gül skinleri kaç RP olacak?

LoL Kristal Gül ve Solmuş Gül kaplamalarının tümü, piyasaya sürüldükten sonra 1350 RP fiyatında olacak. Bu nedenle, herhangi bir League of Legends düğününe katılmak istiyorsanız, bu dört görünümden birine sahip olsanız iyi olur.


► En ucuz RP Foxngame'de. Hemen indirimli LoL RP satın alın: https://www.foxngame.com/league-of-legends