SİTEYE GİT

Ezreal Savaş Akademisi Kostümü İhtişamlı Renkler Alıyor

Riot, popüler kostüm serisi Savaş Akademisi Ezreal için ihtişamlı bir renk yayınlıyor.


Savaş Akademisi, şampiyonların yeni nesil süper kahramanları yetiştiren okula gittiği bir dünyada geçen League of Legends'taki bir dizi alternatif evren görünümüdür. Bu görünüm serisi, My Hero Academia gibi animelerden ilham almıştır.

Bu skinlerde çok sevilen kostümler var. Ancak tüm görünüm serisindeki en popüler kostüm, efsanevi Savaş Akademisi Ezreal kostümüdür, hatta onun nihai Pulsefire kostümünü bile geride bırakır. Savaş Akademisi Ezreal kostümü, tamamen şampiyonun baştan aşağı yeniden tasavvur edilmesidir. 

Savaş Akademisi Ezreal, çok popüler bir skin olmasına rağmen herhangi bir renge sahip değildi. Chromas, esasen orijinal görünümlerin kendilerine özgü hisleriyle yeniden renklendirilmesidir. Tek tek 290 RP'ye mal oluyorlar. Ancak, tüm renkleri tek tek satın almaktan çok daha ucuza bir paket halinde satın alınabilirler.

───────────────────────────────────────────────────────

► LoL 2023 Sezon Öncesi: Tüm Yeni Orman Değişiklikleri

───────────────────────────────────────────────────────

Popüler Savaş Akademisi Ezreal Kostümü

İhtişamlı renkler, Kül Şövalyesi görünümlerindeki renklerine benzer şekilde eklenen VFX (görsel efekt) ve yeniden renklendirilmiş yeteneklere sahip normal renklerdir. Savaş Akademisi Ezreal en sevilen Ezreal kostümlerinden biri olduğu için Riot, Ezreal'a efsanevi bir renk vermeye karar verdi.

Bölüm Sonu Canavarı Veigar ihtişamlı rengine benzer şekilde, orijinal Kırmızı VFX ve renge kıyasla mavimsi bir VFX ve yeniden renklendirmeye sahiptir. VFX'in yeteneklerinin de altın bir aurası vardır. Genel olarak, insanlar bu skine karışık tepkiler veriyor; en dikkate değer neden, rengin ve VFX'in varsayılan Ezreal dış görünümüne çok benzemesidir.

Savaş Akademisi Ezreal ihtişamlı renk fiyatı

Tıpkı önceki ihtişamlı renkler gibi, Savaş Akademisi Ezreal ihtişamlı rengi de 40 İÖ olacak. Zaten Savaş Akademisi Ezreal görünümüne sahipseniz, bu size yaklaşık 2400 RP'ye mal olacak. Ancak henüz sahip değilseniz, size 4220 RP fiyatında olabilir. 

Yayın tarihi

Savaş Akademisi Ezreal ihtişamlı rengi şu anda PBE sunucularında mevcut, yani erişiminiz varsa hemen deneyebilirsiniz. Ve 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü yayınlanması planlanan 12.16 yamasında canlı sunucularda yayınlanacak.  


Instagram

Twitter

Youtube


LoL Riot Points %16 indirim +Bonus RP ile Foxngame stoklarında. RP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/league-of-legends