SİTEYE GİT

LoL MSI 2021 Clash Turnuvası Başlıyor

Kısa bir süre önce Riot Games ve MSI iş birliği ile MSI 2021 için Clash turnuvası düzenleneceği duyuruldu. Bu yazımızda turnuva kayıt, ödül ve detaylarıyla alakalı bilgileri sizler için derledik. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games, kısa bir süre önce yeni Clash turnuvası serüveninin MSI 2021 iş birliği ile düzenleneceğini duyurmuştu. Clash turnuvasının standart kuralları bu turnuvada da geçerli, tek fark ise normalde bir hafta üzerinden düzenlenen turnuvanın iki haftaya yayılmış olmasıdır. Yani ilk hafta sonu turnuvanın birinci ayağı gerçekleştirilecek ve alınan sonuçlara göre de ikinci haftası tamamlanarak kazanan belirlenecek. Turnuvanın ilk 5 ve son 3 ekibi ise özel hediyelerin sahibi olacak. MSI 2021 ortaklığı ile düzenlenen Clash turnuvasının ilk ayağı 8-9 Mayıs tarihinde, ikinci ayağının ise 29-30 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Aşağıdan turnuva kayıt detaylarını ve ödülleri görüntüleyebilirsiniz.

─────────────────────────────────────────────

► League of Legends Haftanın Ücretsiz Şampiyonları

─────────────────────────────────────────────

MSI 2021 Clash Turnuvası

Clash turnuvası kayıt tarihleri;

Alacağınız derecelere göre takımınız ödüllendirilecek. Bu ödülleri aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

VarusKarma
AlistarNautilus

İlk 5 arasına giremezsiniz üzülmeyin, bu kostümleri açabilmeniz için teselli ödülü olarak kostümlere ait kristallerden biri hediye olarak gelecek. Alacağınız bu hediye kostüm kristali ile kostüme sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgiyi turnuvanın ilerleyen zamanlarında sizlere iletmeye devam edeceğiz.


► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!