SİTEYE GİT

LoL Worlds 2022: LCO, LJL ve LPL Bölgelerinin Takımları

LoL Worlds 2022: LCO, LJL ve LPL bölgeleri 2022 League of Legends Dünya Şampiyonası yerlerini tamamladı.


LPL bölgesel elemeleri ve çeşitli bölgelerin Yaz Mevsimi sezonu bugün sona erdi. Böylece, League of Legends 2022 Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanan üç takımımız daha oldu.

Royal Never Give Up: LPL

Royal Never Give Up (RNG), LPL dördüncü başlangıç noktası için LNG Esports ile karşı karşıya geldi. Her iki takım da büyük bir mücadele verdiler ve taraftarlar aralarında bir Silver Scrapes serisi yakaladı. LNG'nin üstüne çıkan ve LoL Worlds 2022'ye hak kazanan RNG oldu. LPL bölgesinden dördüncü olarak turnuvanın Play-In aşamasına yerleştirilecekler.

DetonatioN FocusMe: LJL Kazananı

Japonya söz konusu olduğunda, son zamanlarda uluslararası sahnede bu bölgeyi sadece bir League of Legends takımı temsil ediyor. Takım DetonatioN FocusMe (DFM) ve bu yıl yine Worlds'deki yerlerini ayırttılar.

DFM, 2022 LJL Yaz büyük finallerinde Sengoku Gaming'i yenerek şampiyonluğun yanı sıra Dünya Şampiyonasına hak kazandı. Grup Aşamasına katılmaya hak kazanmak istiyorlarsa Play-In aşamasında mücadele etmeleri ve iyi performans göstermeleri gerekecek.

Chiefs Esports Club: LCO Kazananı

Okyanusya bölgesinden, 2022 Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Takım Chiefs Esports Club oldu. LCO Split 2 2022'nin büyük finalinde Pentanet.GG takımını yendiler. Bölge şampiyonluğunu kazanmanın yanı sıra Chief Esports, Worlds turnuvasının Play-In aşamasına da ulaştı.

Bu üç yeni takımla birlikte LoL Worlds 2022'ye katılmaya hak kazanan takımların toplam sayısı 22'dir. Böylece, yılın en büyük League of Legends turnuvasına katılmaya sadece 2 takım daha kaldı.

LoL Worlds 2022 Ne Zaman Başlayacak?

League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası 29 Eylül - 5 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yaklaşmakta olan LoL Dünya Şampiyonası 2022 turnuvasıyla ilgili en son güncellemeleri almak için bizi takip etmeye devam edin.

Instagram

Twitter

Youtube


► LoL Riot Points %16 indirim +Bonus RP ile Foxngame stoklarında. RP satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/league-of-legends