SİTEYE GİT

Arcane Karakter Hikayeleri: Delifişek “Jinx”

Riot Games’in animasyon serisi Arcane şu anda Netflix’te! League of Legends şampiyonu, aynı zamanda dizinin karakterlerinden biri olan Delifişek Jinx’in hikâyesini okumak için makalemize göz atabilirsiniz.


Çok uzun süre önce duyurulan LoL dizisi Arcane nihayet çıktı, şu anda Netflix’te ilk 3 bölümü ile yayında.Dizide baş rollerden biri olan ve hikâyesinden bahsedeceğimiz karakterimiz Delifişek Jinx olacak. Jinx tehlikeli silahlar taşıyan kelimenin tam anlamıyla manyak bir kadın! Kendisi bile “Hah! Ben mi deliyim? Sen bir de kardeşimi gör!” repliğiyle biliniyor. Bu sözü sizi ikna etmediyse “Evet! Deliyim, raporum bile var.” repliği belki yardımcı olur. Hem çılgın hem tehlikeli Jinx’i Piltover sokaklarında elini kolunu sallayarak kötülük yaparken buluyoruz. Kardeşi olduğu doğrulanan Vi’a ise “yelloz” lakabını takmış. İsterseniz Jinx’in arka plan hikâyesine ve geldiği yere bir bakalım.

Müzik videosunda kendisini kötülük yaparken görebilirsiniz.

─────────────────────────────────────────────────────

► Arcane Karakter Hikayeleri: Piltover Fedaisi “Vi”

─────────────────────────────────────────────────────

Arcane Jinx'in Hikâyesi

 

Jinx’i bu denli delirten ve yıkım aşığı yapan şeyin ne olduğunu kimse bilmiyor. Fikirleri ve hareketleri artık Zaun’un boyunu aşmış olsa gerek ki kendisi Piltover’da büyük bir anarşi sembolü haline geldi. Piltover sakinlerine “şaka” yaparak ün kazanmaya başladı. Özellikle de güçlü ticari bağlantıları olan insanlara. Delifişek Jinx’in bombastik şakaları ve eylemleri bitmek bilmiyordu. Piltover’ın Koruyucuları her seferinde Jinx’i ellerinden kaçırıyorlardı. Jinx grafiti eserlerinde yıkımı ve şerifin en yeni yardımcısı Vi’ı hedef alıyordu. Zaun’un delisinin ünü arttıkça geldiği yerdeki insanlar onun Piltover’a ders verdiği ya da iki tarafın da sonunu getireceği arasında kaldılar. Jinx koruyucuları sayısız defa atlatmayı başardı. Yaptığı grafitiler yoluyla Vi ile uğraşmaya devam etti. Şu anda Jinx’in sonunun nasıl olacağı ve Vi’a olan takıntısı bir gizem olarak devam ediyor.

Arcane animasyon serisinde Delifişek Jinx’in hikayesini tüm detaylarıyla öğreneceğiz. Kendisinin koruyucuların gördüğü en büyük tehlikelerden biri olduğu su götürmez bir gerçek. Jinx nasıl bu hale geldi? Sorusunun cevabını öğreneceğimizi umuyoruz. Gizem perdeleri ortadan kalkana kadar görüşmek üzere!


► İndirimli RP Riot Points satın almak için tıklayınız: https://www.foxngame.com/league-of-legends