SİTEYE GİT

LoL 2021 Özel Prestij Serisi Kostümler

Mevcut prestij serisi kostümlere ek olarak yeni kostümler geliyor. Geliştiriciler gecikme konusunda yaptığı duyuruda geç olsa da geleceği konusunda güvence verdi. 2021 yılında daha fazla şampiyonda prestij serisi kostüm göreceğiz.


Riot Games, gözde oyunu olan League of Legends için yeni ve güncel içerik üretmeye devam ediyor. Sezon öncesi blog yazılarında oyunun gidişatı ve gelecek planları hakkında önemli bilgiler sağlanmıştı. Geliştiriciler bu konu hakkında oyuna eklenecek özel prestij serisi kostümlerden bahsetmişti. Yeni içerikler sadece hak eden ve bunun için çaba sarf eden oyunculara sunulacak. Oyunda sahip olduğunuz prestij puanlarınızı kullanarak bu özel içeriklere sahip olabileceksiniz.

Kısa bir süre önce resmi Riot Games sitesi üzerinden bir blog yazısı ile gönderi paylaşıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklama: "Geçen Kasım ayında, 2021'de Prestij dahil nadir ve özel içerik sistemlerini elden geçireceğimizi duyurmuştuk. Maalesef, başlangıçta duyurduğumuz zaman çizelgemizi karşılayamayacağız, ancak yine de bu güncellemeyi yılın ilerleyen günlerinde çıkarmayı hedefliyoruz." şeklinde oldu. Bu sayede mevcut prestij puanlarınızı gecikmeli de olsa değerlendirebilecek ve yeni prestij serisi kostümlere sahip olabileceksiniz. Ayrıca prestij kostümleri çeşitliliği açısından farklı şampiyonlara prestij kostümleri getirilmesi hedefleniyor.​

──────────────────────────────────────────────

► LoL Birimiz Hepimiz İçin Modu Geri Geliyor

──────────────────────────────────────────────


LoL 2021 Özel Prestij Serisi Kostümleri ve Rotası 

Prestij sürümünü elde etmek isteyen League of Legends oyuncularının önce puan kazanmak için yıl boyunca görevleri tamamlamaları gerekecek. Daha sonra sezon sonuna kadar nakit para kazanabilirler. Aşağıdaki listeden yayınlanmış ve yayınlanacak olan prestij kostüm serisi karakterlerini inceleyebilirsiniz. 

Belirtilen kostümlerden Ay Canavarı Fiora ve Savaş Akademisi Leona oyuna dahil edildi. Uzayın Ritmi Lulu prestij görünümü de 31 Mart tarihinde yayınlanacak olan 11.7 yama notları ile League of Legends’a eklenecek. Sylas, Pantheon, Jax, Zed için kesin bir tarih olmasa da sırasıyla yeni yamalar ile birlikte oyuna dahil edileceğini düşünmekteyiz. Tabii bu sadece bir tahmin, henüz resmi olarak kesin bir tarih belirtilmediği için bir şey söylemek mümkün değil. Kesin olarak tek bildiğimiz bu kostümlerin 2021 yılı içerisinde çıkış yapacağıdır.​


► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!