SİTEYE GİT

LoL 11.7 Yama Notları - Uzayın Ritmi Kostüm Serisi

Riot Games'in popüler oyunu olan League of Legends için 11.6 yamasından sonra oyuna dahil edilen 11.7 yaması geldi. Bu yama ile birlikte oyuna ayrıca Uzayın Ritmi kostüm serisi dahil edildi. Detaylar makalede yer almaktadır.


Riot Games, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı 11.6 yama güncellemesi ile League of Legends'ta önemli değişiklikler sağlamıştı. Bu değişiklikler iki yama önce oyuna getirilen orman denge değişikliklerinin ardından, bazı önemli eşya dengelemelerini beraberinde getirmişti ve oyuna yeni Savaş Akademisi kostümleri dahil edilmişti. Yeni yayınlanan 11.7 yamasında ise geliştiriciler şampiyonlar üzerinde önemli değişiklikleri ve yeni Uzayın Ritmi kostüm serisini oyuna dahil ediyor. Yeni seri Uzayın Ritmi kostümlerini satın almak isterseniz, sitemizden indirimli LoL RP satın alarak, bu kostümlere çok daha indirimli bir şekilde sahip olabilirsiniz. 

Şampiyon dengeleme değişiklikleri Alistar, Hecarim, Ivern, Kai'Sa, Rell, Thresh, Udyr, Tristana, Amumu, Ashe, Braum, Kindred, Lissandra, Mordekaiser, Teemo, Varus, Yasuo ve Yorick üzerinde gerçekleştirildi. Çok fazla sayıda dengeleme değişikliği sağlandığı için oyunun rekabetçi ortamda ve profesyonel arenada meta değişikliğine neden olması beklenmektedir. Vadi'nin en rekabetli ortamında ve profesyonellerin ellerinde dengeleme değişikliği sağlanan şampiyonları görmek gerçekten heyecan verici olurdu. Dilerseniz lafı fazla uzatmadan 11.7 yamasında neler olmuş bakalım.

───────────────────────────────────────────────────────────────

► LoL 2021 Özel Prestij Serisi Kostümler

───────────────────────────────────────────────────────────────

LoL 11.7 Yama Notları ve Detaylar


 

Zayıflatılan (Nerf) Şampiyonlar


1) Alistar

2) Hecarim

3) Ivern

4) Kai'Sa

5) Rell

6) Thresh

7) Udyr
8) Tristana 

Güçlendirilen (Buff) Şampiyonlar


1) Amumu
2) Ashe
3) Braum
4) Kindred
5) Lissandra
6) Mordekaiser
7) Teemo
8) Varus
9) Yasuo
10) Yorick
E - Sisin Matemi

LoL - Yeni Uzayın Ritmi Kostüm Serisi
 
Uzayın Ritmi BlitzcrankUzayın Ritmi Lulu
Uzayın Ritmi Lulu Prestij SerisiUzayın Ritmi Lux
Uzayın Ritmi SamiraUzayın Ritmi Nunu ve Willump
Uzayın Ritmi NasusUzayın Ritmi Rumble
 

Giderilen Hatalar

 


► Hemen indirimli LoL RP satın almak için tıklayın!